2777
2789

مادر شوهرا همونطورن...مادر شوهرمنم دم ب دمی اخلاقش عوض میشه دعوا و قهرو....مثلن میشینه خود ب خود فکر میکنه من وسیله هاشو شکستم قهر میکنه ب شوهرمم میگ زنت شکسته،شوهرم میگ زنم چیکار داره ب وسیله هات....

کلن بهونه گیر

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادرشوهراسیاست دارن وقتی باهات خوبه میخواد ازت حرف بکشه با خوش زبونی .من ک دیگه ب این نتیجه رسیدم وقتی مادرشوهرم باهام خوبه بعدش ی سوالایی میکنه ازم منه ساده هم جواب میدم😐

زمانی پخته میشی که بفهمی نیاز نیس به هر چیزی واکنش بدی یا به هر حرفی جواب بدی👌👌
مادرشوهراسیاست دارن وقتی باهات خوبه میخواد ازت حرف بکشه با خوش زبونی .من ک دیگه ب این نتیجه رسیدم وق ...

اوهوم اوهوم....ببینن جواب نمیدیم باز روز از نو روزی از نو...منن خر میشم میگم😕😕😕

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
مادر شوهرا همونطورن...مادر شوهرمنم دم ب دمی اخلاقش عوض میشه دعوا و قهرو....مثلن میشینه خود ب خود فکر ...

آخه میدونین بچه ها اصلا حرفی نمیزنه که بفهمم چه مرگشه فقط خودبه خود یه روز قهره یه روز آشتی ازبس سره شوهرمم غرمیزنم خسته شدم هیچکسو هم ندارم بهش بگم خواستم از شما دوستای گلم راهکاربگیرم

اوهوم اوهوم....ببینن جواب نمیدیم باز روز از نو روزی از نو...منن خر میشم میگم😕😕😕

دقیقا .بعدش دوباره بد میشن منم پشیمون ک خدا چرا اینو گفتم اونو نگفتم

زمانی پخته میشی که بفهمی نیاز نیس به هر چیزی واکنش بدی یا به هر حرفی جواب بدی👌👌

اهمیت نده خو چراگیر دادی بهش،اخه دوست داره حرف نیزنه دوست نداره نمیزنه خب ب شوهرتم کاری نداشته باش وقتی باهات حرف نمیزنه اهنگ باز کن،بروتو اتاق باتلفن حرف بزن براخودت خوش باش وقتیم باهات حرف میزنه باهاش مهربون باش بگو بخند صمیمی نشوها البته نکنه یک وقت آتو بدی دسش

آخه شوهرم فکرمیکنه من زیادی حساسم ولی بخدا حرصم میده

میفهمم

منم مشکل تورو دارم،اما ی مدته زدم در بیخیالی

اصلا برام مهم نیس خخ

همیشه هم خیلی رسمی و سنگین برخورد میکنم خیلی قاطی نمیشم که اگه ی بار بی محلیم کرد زیاد به دلم نیاد

آخه میدونین بچه ها اصلا حرفی نمیزنه که بفهمم چه مرگشه فقط خودبه خود یه روز قهره یه روز آشتی ازبس سره ...

محل نده بهش...اون میدونه قهر میکنه زیاد توجه میکنی بهش ک دلیلشو بدونی بدتر مخاد بسوزوندت...

یه مدت که باهام حرف نمیزنه عادت میکنم ولی دوباره خودبخود صمیمی میشه هروقت می‌ره بیرون میاد میگه کجامیره گاهی وقتا هم آدم حسابم نمیکنه تودلم میگم دیگه برام مهم نیس ولی بازم غر میزنم فکرکنم قاطی کردم کم کم دارم خل میشم بخدا