سلام بچه ها،چطوری شوهرمو راضی کنم بزاره برم سر کار،من از اول عقدم هیچی پول تو جیبی نه از خانوادم نه از شوهرم نگرفتم،چون دانشجویه و کار مشخصی ندارع،هیچ وقتم تنها بیرون نمیرم ولی الان دیگه خسته شدم از این وضع،حداقل الان که ماه های اخرمه که باید یکم تخرک داشته باشم،در کنار اون وضعمونم جوریه که رو شوهرم خیلی فشار مالیه هم درس هم اجاره خونه،هم خرجی خونه،دوست دارم راضیش کنم برم سر کار،یه راهی که دلش نرم بشه بزاره😊
چجوری با حاملگی میخوای بری سرکار اینجوری نکن با خودت
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
فقط کار نیست گفتم که هیچ جایی نمیرم،ینی ۶ ماهه تو خونه نشستم بیکار،فقط گاهی با خودش خونه مامانم یا مامانش که عممه میریم،الانم که با عمم مشکل دارم،دیگع دارم افسردگی میگیرم،حتی تا سر کوچه نمیزاره هیچ وقت برم
حقوقشم خوب باشه خودش وسوسه میشه،البته میگم حقوقتو اصلا بهش نده عادت میکنه،یه قرونم به خودت نمیده...
دیگه اینکه راه حل عمومی شرت قرمز بپوش😂
خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی... �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐ امضاء:مریم ریزه میزه سابق
فعلا که باردارید و شرکتا و ادارات که اجازه ندارن نیروی باردار جذب کنن. ضمن اینکه چند ماه اینده بچه دار میشید و بچه تون به مراقبت احتیاج داره حداقل تا یک سالگی. از الان به راضی کردن سال اینده فکر میکنین؟
اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
ببین تجربه ثابت کرده هر کاری رو روش سماجت کنی طرف برعکسشو انجام میده ، بهتره برای اینکه بذاره بری ، بهش بگی یکی از فامیلامون میره کار چیه واسه زن خوب نیس داغون میشه الانم که حقوقا کمه، یه مدت هی اینو بگو هی بگو، خوب ، بعد یه مدت بعد یه بار بهش بگو راستی یجا هست میخوام یه ماه برم اصلا ببینم چی هست، بهش نگو اجازه بده برم، تو عمل انجام شده بذارش ، بگو میخوام برم ببینم اصلا چی هست هر چند میدونم سر یه ماه میام بیرون ولی باز به امتحانش می ارزه، مطمینم این راه جواب میده