2777
2789
عنوان

چطوری همسر جانو راضی کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 20 پست
شما نمیخواد بری سرکار! برو کلاسای هنری. یعنی چی اجازه نمیده تنهایی تا سرکوچه بری؟ ببخشید مگه ایشون ص ...

چی بگم خواهر، از اول عقد همینطوری بود،منم تا یه بار بهش خبر نمیدادم یا اجازه نمیکرفتم همه باهام دعوا میکردن،از وقتی عروسی کردمم نمیزارع تا خونه مامانم بیام حتی.همش میگه با خودم،نمیدونم چطوری دلشو نرم کنم اجازه بده برم بیرون

جوری سرنوشتمو میسازم که خدا بگه بنده ی منه ها  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار تو محل زنانه پیدا کن. منم نمیذاشت اول رفتم تو یه شرکت که هممون زن بودیم کم کمک پا به عرصه ی نه ...

تو سر چه کاری میری؟؟

من اخه از سوم راهنمایی ترک تحصیل کردم اجازه نداد درس بخونم. الان چه کاری میتونم انجام بدم؟؟

تو سر چه کاری میری؟؟ من اخه از سوم راهنمایی ترک تحصیل کردم اجازه نداد درس بخونم. الان چه کاری میتون ...

من صبحا حسابدارم

عصرا تو یه بوتیک کار میکنم.

خب برو فروشندگی،تو یه بوتیک زنونه

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
من صبحا حسابدارم عصرا تو یه بوتیک کار میکنم. خب برو فروشندگی،تو یه بوتیک زنونه

چیطوری راضیش کنم خو؟؟

چیطوری راضیش کنم خو؟؟

من سر خود با صاحب بوتیک قرار گذاشتم،دوتایی رفتیم دید محل بدی نیست راضی شد یک ماه امتحانی برم

بعدش انقدر خودمو خوشحال نشون دادم که دیگه چیزی نگفت

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
2790
2778
2791
2779
2792