2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینجا کلی پسر مجرد هستند که مبگن مبخاهیم ازدواج کنیم خب با یکی شون آشنا شو(من خودم متاهلم)

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.

اتفاقا ازدواج خیلیم خوبه کار خوبی میکنی که تو فکرشی من به دعا و نذر و نیاز اعتقاد ندارم ولی رفتارای اجتماعی میتونه کمکت کنه حتما باشکاه ثبت نام کن و اونجا با همه خوش رو باش و کرم بگیر من خودم با خواهر شوهرم تو باگاه آشنا شدم کلا محیطای زنونه این چیزا میش میاد اکه شوهر مومن دوست داری تو روضه و اینجور جاها هم زیاد برو همیشه هم لبخند بزن و خوش رو باش

اینجا کلی پسر مجرد هستند که مبگن مبخاهیم ازدواج کنیم خب با یکی شون آشنا شو(من خودم متاهلم)

این من خودم متاهلمت عالی بود😂😂😂

فکر کردی الان درخواستا ب سمتت روانه میشه؟!

😂

این من خودم متاهلمت عالی بود😂😂😂 فکر کردی الان درخواستا ب سمتت روانه میشه؟! 😂

نه خیر, برا ای گفتم که فک نکنه منظور خودم هستم.

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.
ببخشید ولی خیلی خندم گرفت😁😁😁

نمیدونم چرا خنده تون گرفت؛ ولی آدم متاهل, متهدم هست. من با خانمهایی که میاین تو خصوصی میگن با سوهرمون مشکل داریم و بیا باهم باشیم واکنش شدید و سخت میدم.

نمیدونم چرا خنده تون گرفت؛ ولی آدم متاهل, متهدم هست. من با خانمهایی که میاین تو خصوصی میگن با سوهرمو ...

😐😐😐😐😐😐😐

اخه بامزه گفته بودین

متعهد البت

اونا خانوم نیستن اقا هستن مطمئنم

😐😐😐😐😐😐😐 اخه بامزه گفته بودین متعهد البت اونا خانوم نیستن اقا هستن مطمئنم

یکی شون از کاربرهای معروف بود. وکسی باور نمیکرد. منم عکس پیام هاشو گذاشتم(خیلی رو خیانت حساس هستم) منشنش کردن؛ اومد به دروغ گفت پیام های خودش را پاک کرده(بنده خدا خبر نداشت که نمیشه از وسط پاک کرد؛ اگر پاک کنی کل پیام ها پاک میشه) کار به نی نی یار کشید؛ اونا هم بهش تذکر دادند.