2821
2789
برا مجردا بله،ن برا متاهلا ک دیگ خرشون ازپل گذشته

بخدا انقد مهم نيست كه نذر نياز كني

مام مجرد بوديم كي اينكارارو كرديم!😐

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

بخدا انقد مهم نيست كه نذر نياز كني مام مجرد بوديم كي اينكارارو كرديم!😐

اخه عزیز شرایطا فرق داره،میبنی یکی شرایطش بده میخواد ازدواج کنه ب امید اینکه اوضاعش بهتر بشهمن الان مجردم پدرومادرمم فوت کردن ۳۱سالمه از لحاظ روحی داغونم هرچیم دعاو نذر کردم بیفایدس واقعا حالم خوب نیس ازینهمه تنهایی خسته شدم،،اخه خدا میبینه یکی دلش میخواد بدتر عذابش میده یکیم نمیخواد براش جور میکنه...خو شماهایی ک براحتی ازدواج کردین واقعا شانس داشتین،ایشالله خوشبخت باشین😘

کــــاش دلهـــا در چهــره ها بــود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه عزیز شرایطا فرق داره،میبنی یکی شرایطش بده میخواد ازدواج کنه ب امید اینکه اوضاعش بهتر بشهمن الان ...

الهي بگردم برات دعا مبكنم زودتر مشكلاتت حل شه😍❤️

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

الهي بگردم برات دعا مبكنم زودتر مشكلاتت حل شه😍❤️

مرسی عزیز،ایشالله همه ب ارزواشون برسن،مجردام ازدواج کنن متاهلام خوشبختر بشن❤

نمیدونم چرا خنده تون گرفت؛ ولی آدم متاهل, متهدم هست. من با خانمهایی که میاین تو خصوصی میگن با سوهرمو ...

اگر واقعا چنین هست تحسینتون میکنم....چه زن چه مردحتی اگر توزندگی شدیدترین اختلافهاروهم داشته باشن حق هیچ خیانتی بهم ندارن..اگرمیبینن واقعاً نمیتونن باهم کناربیان بعدازجداشدن وپاک شدن تعهدشون نسبت به هم میتونن اونوقت دنبال نیمه گمشدشون بگردن....عالیه که شدیدا برخوردمیکنید...کاش تمام مردهااینطوربودن...

نميخوام به اعتقادات كسي بي احترامي بشه

هر چيزي جاي خودش

درسته اثر انرژي مثبت و دعا رو نميشه ناديده گرفت اما واقعا نميفهمم توسل كردن به آدمايي كه آدم بودن مثه من و شما و شهيد شدن،آيا چاره راهه؟

واقعا برام دردناكه بجاي فكر چاره دنبال آسونترين راه ميگرديم

كاش لااقل فقط از خودش ميخواستين(خدا)

واقعا شرك نيست از بنده خدا ميخواييد ارزوهاتونو!😕

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اخه عزیز شرایطا فرق داره،میبنی یکی شرایطش بده میخواد ازدواج کنه ب امید اینکه اوضاعش بهتر بشهمن الان ...

عزیز دلم....میفهمم درد دلت رو...منم 32سالمه...دقیقاتاپارسال که همسن شمابودم خیلی گله مندبودم چراموقعیت ازدواج برام جورنمیشه...خیلی ب درگاه خداشکایت میبردم...چندوقت بعدش جورشد..ولی امسال توعقدمتاسفانه دارم جدامیشم..سعی کن اگرخواستاردعایی هستی باته قلبت بخوای واینکه درآخربگی خدایابهترین مصلحت روسرراهم قراربده...باشکوه ازخداچیزی نخواه

عزیز دلم....میفهمم درد دلت رو...منم 32سالمه...دقیقاتاپارسال که همسن شمابودم خیلی گله مندبودم چراموقع ...

.

فدااااات مرسی از راهنمایی خیرت😘😘