2777
2789
عنوان

دختران مجرد.‌

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 76 پست
میدونی جامعه طوری عوض شده که دیکه بخوای دنبال اعاقادات باشی جایی نداری انگار 

نه عزیزم اینطوری نیست، هرکسی با هم عقیده خودش ازدواج میکنه ولی اگه هم عقیده هامون کمن یعنی باید بیشتر جاهایی قرار بگیریم که ببینیمشون وگرنه اونا ممکنه پیدامون نکنن

بعدم دوره ی اینکه میگفتن دختر یا پسر نجیبه مهندسه دکتره نفر اول کنکوره و... گذشته الان میگن چقدر جذابیت کلامی و رفتاری داره سطح اجتماعی و مالی شون چطوره و..

بعدم شما کلی کنگره علمی و پزشکی دارین سعی کن شرکت کنی اونجا کلی از هم رشته ای هاتو میبینی و فرصت آشناییه

اون تو جمع مختلط هم بود. نه توی مارتی و اینا. تو اردو ها کافه. سفرهای یک روزه کوه. برعکس ما که اصلا ...

میدونم چی میگید ولی اعتقاداتم اجازه نمیده با پسر نامحرم برم خوش گذرونی علاوه بر اون پسرامون اصلا سالم نیستن

خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه عزیزم اینطوری نیست، هرکسی با هم عقیده خودش ازدواج میکنه ولی اگه هم عقیده هامون کمن یعنی باید بیشت ...

باورت میشع استاد روانپزشکیم بهم گفت تو حتما بیا این رشته خیلی استعداد داری اصلا ادم از حرف زدن باهات خسته نمیشه  ....اون تعداد گنکره ای که بوده و رفتیم بچهای خودمون بودن لونجا هم باید روی صندلی بشینیم و گوش بدیم سخنرانیها رو

میدونم چی میگید ولی اعتقاداتم اجازه نمیده با پسر نامحرم برم خوش گذرونی علاوه بر اون پسرامون اصلا سال ...

خانواده من هنوز با استاد راهنمامم میخوام حرفم بزنم چهارتا گوش دارن ۴ تا دیگه قرض میگیرن بعدش همش گوشی هم دست خانوادم هست که ی وقت با کسی نباشم ، چه برسه اینکه باشم و بخوام جایی برم . ۲۶ سال از خدا عمر گرفتم تا الان ی لحظه هم جدا نشدن ازم خانوادم بعضی وقتا میترسم از این همه محدودیت که اخرش با ی ادمی ازدواج کنم که اصلا حرف همو متوجه نشیم 

خانواده من هنوز با استاد راهنمامم میخوام حرفم بزنم چهارتا گوش دارن ۴ تا دیگه قرض میگیرن بعدش همش گوش ...

فدات شم میدونم سخته ما هم جوونیم و...ولی خب باور کن هیچ کس شرایطش صد در صد مطابق میلش نیست اون نقاطی که دست خودته پررنگ کن تا دیگه روی اون نقاط ضعف و ناملایمات رو بپوشونه

یعنی کلا پیشنهاد مستقیم نداشتی اصلا از پسرها

داشتم گلم منتها با توجه به شناختی که ازشون تو محیط پیدا کزدم میدونستم تفاهمات لازم اعتقادی فرهنگی نداریم واقعا برام سوال بود که چرا اومده سراغ دختری مث من میگفت چون دختر خوبی هستی گفتم هر دو خوبی لزوما با هم خوشبخت نمیشن

فدات شم میدونم سخته ما هم جوونیم و...ولی خب باور کن هیچ کس شرایطش صد در صد مطابق میلش نیست اون نقاطی ...

به جو رشته سما هم البته بستگی داره. درسته؟ من یکی از دوستام پزشکی سهید بهشتی میخوند.چادری و مذهبی و البته زیبا بود. ولی اصلا آرایش نمیکرد. دوست نداشت با هم رشته خودش ازدواج کنه میگفت جوش بده. با یه مهندس ازدواج کرد. زندگی خوبی داره الان دوتا بچه داره. داره تخصص پرتو میخونه.

من داشتم هم دانشگاه هم بیرون هم مسجد  اما انقد میترسم وقتی بهم میگن ناخوداگاه عصبی میشم ، سریع ...

وای دختر اشتباه نکن ....مگه فک کردی تا چند سالکی خواستکار خواهی داشت بررسی کن حتما خدا رو خوش نمیاد الکی رد کنی ....فوری که نمیبرنت محضر ...آشنا نیشی خودت خانوادت کلی کمک میکنن و...

دارن اشتباه میکنن.

نمیدونم باید چکار کنم واقعا ، وقتی کسی میاد جلو با خودشون صحبت کنه  ، تو خونه شروع میکنن به نگاه های بد و حرف هایی که واقعا اذیت میشم ، چکار کردی که اومدن ، چطوری خونه رو پیدا کردن و غیره

به جو رشته سما هم البته بستگی داره. درسته؟ من یکی از دوستام پزشکی سهید بهشتی میخوند.چادری و مذهبی و ...

بله درست میگید من خودمم ترجیح میدم با بیمارستاتی ازدواج نکنم