2777
2789
عنوان

دختران مجرد.‌

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 76 پست
داشتم گلم منتها با توجه به شناختی که ازشون تو محیط پیدا کزدم میدونستم تفاهمات لازم اعتقادی فرهنگی ند ...

آهان من فکر کردم خیلی مثبتی

پس کم و بیش از نظر موقعیت مثل دخترهای دیگه هستی و تو محیطی، مساله فقط مقابل یه کیس خوب قرار گرفتنه که انشالله در بهترین و نزدیک ترین وقت ممکن حاصل میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داشتم هم دانشگاه هم بیرون هم مسجد  اما انقد میترسم وقتی بهم میگن ناخوداگاه عصبی میشم ، سریع ...

وااااا چرا. اتفاقا یکی از مشکلات دخترای خوب همینه. چرا میترسین یا خجالت میکسین. خیلی راحت بگین بذارین فکر کنم. با با خانوادم در میون بذارید. مردمو فراری ندید. حالا پیشنهاده حداقل احترام بذارید.

من داشتم هم دانشگاه هم بیرون هم مسجد  اما انقد میترسم وقتی بهم میگن ناخوداگاه عصبی میشم ، سریع ...

چرا ترس، اگر ظاهر طرف موجهه بگو خودشو معرفی کنه اگه مناسب بود شماره مادرتو بده برای آشنایی اولیه، اگه گفت شماره خودت یعنی مطمئن نیست آشنایی برای ازدواج باشه و بهتر که بره، اما فرصت ها رو هدر نده 

ولی تا میتونید متنوع لباس بپوشید. کم و بیش آرایش کنید موهاتونو رنگ کنید. مدل به مدل ساعت دستبند عینک بذارید. با کلاس بازی دیگه خلاصههههههه.

. گوشه گیر نباشید. ولی اصلا با پسرا نخندید. پسرا فکر میکنن طرف موهاشو رنگ نمیکنه فلانی میکنه لابد فردا تو خونه هم همش یه شکله. 

از بس دخترا سخت میگیرت و توقعاتشون بالا رفته مجرد میمونن و از یه سنی به بعد شانسشون دیگه خیلی کم میشه

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
اینا ژستشونه. حاضر نبودن. ببین من قبول دارم که ازدواج راه خوشبختی نیست ولی تو جامعه ما متاسفانه امنی ...

آره مجرد بدبخته 

یه معلمی بود طفلک مجرد بود اولیا جمع شدن گفتن مجرده و فلانه خوب نیس انداختنش یه مدرسه دیگ

از بس دخترا سخت میگیرت و توقعاتشون بالا رفته مجرد میمونن و از یه سنی به بعد شانسشون دیگه خیلی کم میش ...

بخدا کسایی هم مثل من هستن سخت نمیگیرن بدترم میشه ..طرف میاد میگه عروسی مولودی باشه ...لباس رنگی نپوش و فلان 

اینوکجای دلم بزارم؟؟؟ادم احمقی بود کلا ..بیشترشون این مدلن بخداا..یا میخوان پدر من اپارتمان وشغلشونم تامین کنه؟؟دیگ چی؟؟همون مجرد میمونم دیگ