یه تاپیکی دیدم راجع به اینکه چرا اینقدر دختر مجرد زیاد شده؟ خیلی خوب بود. پیداش نمیکنم. شما دور و اطرافتون دارید؟ پس این پسرا کجان؟ من خیلی میبینم همه هم خوب. ولی سن که میره یه کم بالا همه انگار ازشون دوری میکنن. اصلا انصاف نیست.
بله... عزیزم پسر زیاده اما پسر خوب خیلی کمه.. چندتا خواستگار داشتم علنا گفتن به هیچی اعتقاد ندارن.. من یه همسر باایمان میخوام هول ندارم که هرکس اومد بهش جواب مثبت بدم... یکی دوتاشونم خیلی عالی بودن الکی رد کردم چون زود بود برام من امادگیشو نداشتم... الانم زیاد امادگی ندارم مگر اینکه خیلی عاقل و کامل باشه
👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من میگیری؛ نکند قبل از این که جانم را میگیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفالهای شده باشم که تو جانم را میگیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که میگیری، جانم باشد و وقتی میمیریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسانها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستیام سر جایش باشد. نه اینکه تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
بعدهم اینکه هر کی مجرده که دلیل نمیشه نتونسته ازدواج کنه یا کیس نیست، خیلیا تو رابطه ان یا درگیرن و قصد ازدواج ندارن و یا به هر کیسی راضی نمیشن ایده آل گران ترجیح میدن یا ازدواج نکنن یا عالی ازدواج کنن