2777
2789
عنوان

دختران مجرد.‌

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 76 پست

من مجردم 27 واقعا معیارهای آتچنانی ندارم ولی هنوز فردی که اون تفاهمات لازمو باهاش داشته باشم سر راهم قرار نگرفته ی سری تفاهماتی که واسم مهمه

خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از نظر من مجرد موندن خیلی بهتر از اینه ک ب ی اس و پاس ازدواج کنی فقط ازدواجی موفقه ک‌ هم‌چی دوطرف ا ...

اس و پاس اگه باشه ولی شاید عرضه و تلاش داره عیبی نداره. من الان که متاهلم و بچه دارم طبق تجربه نیگم. وگرنه شاید منم یه زمانی این فکرو میکردم. البته من کلا ا دم مادی نبودم. 

بچه ها من مجردم ولی یکی از دغدغه هام اینه که نکنه از ازدواج پشیمون شم چون مجردیه خوبی دارم ولی از طرفیم دیگه دوست دارم ازدواج کنم عشق و محبت....

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    
من مجردم 27 واقعا معیارهای آتچنانی ندارم ولی هنوز فردی که اون تفاهمات لازمو باهاش داشته باشم سر راهم ...

خودتون هم باید زرنگ باشید. الان زمونه اینکه عقب بشینی مسر جذب متانت بشه گذشته. باید تو جامعه باشی. البته که اعتماد بنفس هم باید داشته باشی منطورم اینه که خودتو عقب نکش .

اس و پاس اگه باشه ولی شاید عرضه و تلاش داره عیبی نداره. من الان که متاهلم و بچه دارم طبق تجربه نیگم. ...

هرچیم ک عرضه داشته باشه نمیتونه ب استقلال مالی کامل برسه 

مگه تحصیلات بالا داشته باشه

یا ی بابایه پولدار داشته باشه ک ساپورتش کنه

صبور باش...اتفاقات عالی غیرمنتظره رخ میدهند
بچه ها من مجردم ولی یکی از دغدغه هام اینه که نکنه از ازدواج پشیمون شم چون مجردیه خوبی دارم ولی از طر ...

چند سالته؟ از یه سنی احتیاج به یه همراه داری. همیشه مجردی جذاب نیست.

چند سالته؟ از یه سنی احتیاج به یه همراه داری. همیشه مجردی جذاب نیست.

منتهی مجردی اصلا انگار یه عالمه دیگه ای داره.راحتی فقط خوش گذرونیه

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    
واقعا تمام زندگیت در حسرت میگذره

خیلیای رو دیدم ک با عشق اما بدون پول ازدواج کردن 

الان میگن کاش واس ی لحظه برگردیم عقب و این اشتباهو پاک کنیم از زندگیمون

صبور باش...اتفاقات عالی غیرمنتظره رخ میدهند
خودتون هم باید زرنگ باشید. الان زمونه اینکه عقب بشینی مسر جذب متانت بشه گذشته. باید تو جامعه باشی. ا ...

خواهرم من فوق العاده روابط اجتماعی خوبی دارم باور کن تو بیمارستان و دلنشگاه سر پاکیم قسم میخورن ب لحاظ ظاهر مرتبم ....تو برخوردم با اقایون متینم 

خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩
واقعا اون اخلاقیات و اعتقاداتی  که مدنظرمه کم شده ....دانشجو پزشکیم همه تعجب میکنن میگن وای خان ...

آره اعتقادات ضعیفه یا اگه هست بیشتر تظاهر و تقلید از یه الگو هست بدون هیچ پشتوانه فکری. منم میبینم حتی تو خانواده های مذهبی بچه ها از مذهب گریزانن.