2777
2789
عنوان

دختران مجرد.‌

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 76 پست

من خودم قصدم اینه دخترا حسابی مستقل بار بیارم و بهترین امکانات داشته باشه و تفریح کنه  به ازدواج فکر نکنه تا سن بالا بعد برای پیری که همدم داشته باشه ازدواج کنه حیف دخترام نیست بدمشون دست مردهای تحفه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا اون اخلاقیات و اعتقاداتی  که مدنظرمه کم شده ....دانشجو پزشکیم همه تعجب میکنن میگن وای خان ...

الان ترجیح میدن زن شغل راحتی داشته باشه و به خودش برسه، دختر فامیل ما دانشجوی تخصصه کلی هم به خودش میرسه ولی چون یکم چاقه به چشم کسی نمیاد خیلی هم پولدارن و معاشرت دارن. اخلاق و هوش تو ازدواج مهمه

روانشناسای غربی میگن ملاک انتخاب همسر تو مردها صمیمیت، هوش و هیجان انگیز بودن زنه

خیلیای رو دیدم ک با عشق اما بدون پول ازدواج کردن  الان میگن کاش واس ی لحظه برگردیم عقب و این ا ...

عشق باید بزاری در کوزه ابشو بخوری الان حرف اول پول میزنه رفاه نه تمام عمر پس انداز کنی یه قرون دوزار رو هم بزاری

چقدر خوب. پس حتما موارد خوبی خواهی داشت. از خداشونم باشه. 

قربونت مهربون....اون موارد شاید از دید ادم های ظاهر بین و مادی گرا خوب باشن ولی از نظر من نیستن نقطه اشتراک و تفاهمی نداریم

خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩

من یادمه تو دانشگاه دختری بود که قیافش خوب بود ولی اصلا پولدار نبود. خیلی با پسرا صمیمی و راحت بود. ولی دوست فابریک نبود با کسی. جلف نبود. ولی تو هر برنلنه اجتماعی و نهمونی سرکت میکرد و بسیار تمییییییز بود و پوست خیلییی خوبی داشت. لوند بود. کلیییییب کشته مرده داشت.

آهان یه ویژگی خاص داشت. این بود که تو هر جنعی فقط به همون لحظه اهمیت میداد اصلا اهل بگو مگو غیبت یا بدگویی اصلا هیچ اظهار نظری راجع به کسی نبود. فقط حضور ت  جنع داشت تا خوش بگذره بهش. 

الان ترجیح میدن زن شغل راحتی داشته باشه و به خودش برسه، دختر فامیل ما دانشجوی تخصصه کلی هم به خودش م ...

میدونی جامعه طوری عوض شده که دیکه بخوای دنبال اعاقادات باشی جایی نداری انگار 

میدونی جامعه طوری عوض شده که دیکه بخوای دنبال اعاقادات باشی جایی نداری انگار 

من دوستمو که یک دختر عاااااالیییییه با قیافه متوسط. به برادرم معرفی کردم گفت چون چادریه نمیخوام. درصورتی که از نظر اعتقادی خیلی به ما نزدیک بود. 

من یادمه تو دانشگاه دختری بود که قیافش خوب بود ولی اصلا پولدار نبود. خیلی با پسرا صمیمی و راحت بود. ...

منم تو تو جمع و مهمونیا هستم همیشه ولی اگررمختلط باشه نه خوشم نمیاد تاحالا هم شرکت نکردم...ولی منم از غیبت کلا بدم میاد اهلش نیستم چون بعدا سر خودم میاد 

خیلیای رو دیدم ک با عشق اما بدون پول ازدواج کردن  الان میگن کاش واس ی لحظه برگردیم عقب و این ا ...

اینا ژستشونه. حاضر نبودن. ببین من قبول دارم که ازدواج راه خوشبختی نیست ولی تو جامعه ما متاسفانه امنیت لازم رو از خیلی جنبه ها ندارن مجردا.  

من خواستگارام خوب بودن اما خب تو ی سنی بودم که اصلا سر در نمیاوردم چی به چیه کلا میگفتیم نه ،الانم  زیادی سر به زیر هستم  و خجالت میکشم و در عین حال عصبی میشم زود ، نمیتونم واکنش نشون ندم ، میدونم حتی بعضی وقتا همین باعث شده کسی خواسته بیاد جلو اما رفته 

منم تو تو جمع و مهمونیا هستم همیشه ولی اگررمختلط باشه نه خوشم نمیاد تاحالا هم شرکت نکردم...ولی منم ا ...

اون تو جمع مختلط هم بود. نه توی مارتی و اینا. تو اردو ها کافه. سفرهای یک روزه کوه. برعکس ما که اصلا نمیرفتیم. ولی الان میبینم دوستهای اینجوری خوبن. مگه اتفاقی قراره بیفته. آ م خودش باید حد خودشو بدونه.