ن عزیزم فک نمیکنم..کلا مدیکور به هورمون خیلی حساسه باز تکرارش کن فردا صبح ولی تا مطمئن نشدی نرو آز ...
آخییییی عزیییییییییزم ان شاء الله حامله ای گلم ❤
همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
ایشالااااا تو هم همینطور عزیزم ایشالا باهم نی نی اومده تو دلمون😍💙💙
امروز بی بی زدم زود هاله انداخت 😐 چند روز دیگ برم از بدم ببینم خدا چی میخواد
همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
چند ماه پیش یبار هاله انداخته بود اونموقع ها زیاد اقدام نداشتیم رفتم آز منفی بود 😐 شاید اینبارم اونجوری باشه ولی مشکل من سی...نمه از روز پریود تا الان یعنی۹ روزه بدجور درد داره همه جاش
اون ماه ۱ بار تست زدی و هاله انداخت ؟؟ منم از دیروز درد دارم
آره عزیزم فقط یبار بود!
امروزم بی بی زدم بعد۱ دقیقه هاله انداخت! خسته شدم ... رفتم آز دادم غروب میرم جوابشو میگیرم 😐 نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت