2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 101 پست
دو روز بعدش تکرار کن ممکنه باردار باشی چون بتات کمه دیر نشون داده باشه

راستش علائمشم دارم پس فردا میخوام دوباره بی بی چک بزنم!ان شاء الله منم باردارشم

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
میفهممت عزیزم ولی خداروشکر کن که مثبت کاذب نشده اونوقت عین من هق هق میکردی.. بیبی چک مدیکور بزن حسا ...

عزیزم انشاا... که هستی فردا آز بده 

بیبی چک مدیکور زدم بعد یه هفته از پری ولی منفی شد😢

میشه برا مامان شدنم و همه منتظرا یه صلوات بفرستید ممنون😚😘😙

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم انشاا... که هستی فردا آز بده  بیبی چک مدیکور زدم بعد یه هفته از پری ولی منفی شد😢

انشالله تو هم همینطور عزیزم نگران نباش..

فردا تازه موعدمه تا یه هفته دیگه صبر میکنم اگر بازم بیبی چکم مثبت شد انشالله میرم واسه آز

🧡
عزیزم انشاا... که هستی فردا آز بده  بیبی چک مدیکور زدم بعد یه هفته از پری ولی منفی شد😢

عزیزم دو ساعت بعد منفی شدن بی بی چکتو دیدی؟باز منفی بود؟ من سریع انداختمش دور دو ساعت بعد ک نگا کردم دیدم حاله انداخته حالا معلوم نیس کی انداخته 🤔 

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
انشآلله..بیبی چک مدیکور بزن عزیزم خیلی حساسه.. ایشالا نینی اومده تو دلت

ان شاء الله گلم ! ان شاء الله شمام باردار باشین 😍

عزیزم دو ساعت بعد منفی شدن بی بی چکتو دیدی؟باز منفی بود؟ من سریع انداختمش دور دو ساعت بعد ک نگا کردم ...

اره دیدم 2 ساعت بیشتر بود ولی بارم منفی بود خیلی خسته شدم ناامید نشدما ولی دلم گرفته واقعا تو زندگیم یه بچه کمه 

شما بیبی چکت مدیکور بود عزیزم ؟ 

اره گلم مدیکور بود

اره دیدم 2 ساعت بیشتر بود ولی بارم منفی بود خیلی خسته شدم ناامید نشدما ولی دلم گرفته واقعا تو زندگیم ...

ان شاء الله هر چ زودتر ی نی نی خوشگلو تپلو ملوس میاد تو شکمت عزیزم غصه نخور 😍

ان شاء الله هر چ زودتر ی نی نی خوشگلو تپلو ملوس میاد تو شکمت عزیزم غصه نخور 😍

انشاا... تروخدا برام دعا کنید این ماه نتیجه بگیرم

مدیکور خیلی حساسه

یعنی حاله کاذب بوده؟😁

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز