2821
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 101 پست
یعنی حاله کاذب بوده؟😁

ن عزیزم فک نمیکنم..کلا مدیکور به هورمون خیلی حساسه باز تکرارش کن فردا صبح ولی تا مطمئن نشدی نرو آز

عین من شوکه میشه..من تا ۲ ساعت بعدش هق هق میکردم چون بیبی چکم مثبت بود و رفتم ک با جواب بتا مثبت برگردم

🧡
ن عزیزم فک نمیکنم..کلا مدیکور به هورمون خیلی حساسه باز تکرارش کن فردا صبح ولی تا مطمئن نشدی نرو آز ...

آخییییی عزیییییییییزم ان شاء الله حامله ای گلم ❤

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالااااا تو هم همینطور عزیزم ایشالا باهم نی نی اومده تو دلمون😍💙💙

امروز بی بی زدم زود هاله انداخت 😐 چند روز دیگ برم از بدم ببینم خدا چی میخواد

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
اخ جون واست..مبارک باشه عزیزدلم واسه منم دعا کن

چند ماه پیش یبار هاله انداخته بود اونموقع ها زیاد اقدام نداشتیم رفتم آز منفی بود 😐 شاید اینبارم اونجوری باشه ولی مشکل من سی...نمه از روز پریود تا الان یعنی۹ روزه بدجور درد داره همه جاش 

اون ماه ۱ بار تست زدی و هاله انداخت ؟؟ منم از دیروز درد دارم 

آره عزیزم فقط یبار بود! 

چرا اینقد زود رفتی ازمایش؟

اخه بیبی چکم مثبت شد..

چون سونو واژینالم رفته بودم میدونسم از کیست و اینا نیست

ولی خیلی اذیت شدم بعد از جواب منفی

ب نظرت امیدوار باشم ؟؟یا بیبی چکای مدیکورم همه مثبت کاذبه؟؟ امروز روز موعدم بود تازه

🧡

امروزم بی بی زدم بعد۱ دقیقه هاله انداخت! خسته شدم ... رفتم آز دادم غروب میرم جوابشو میگیرم 😐 نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز