2777
2789
عنوان

ترشح آبکی

186344 بازدید | 56 پست

سلام، دو روزه ترشح مثل آب بی رنگ و بی بو،بدون سوزش و خارش دارم، انگار 2 تا 3 سی سی آب تزریق کرده باشم،یکدفعه میریزه زیر پوشم خیس میشه، کسی اینطوری بوده،نگرانم، فعلا نمیتونم برم دکتر.

علائم بارداري ام هس عزيزم 

يكي ام تخمك گذاري

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ترشحاتت ابکیه بی رنگه؟؟ یا لزج بی رنگ؟؟؟ اگه لزج بی رنگه طبیعیه هر چقد زیاد هم باشه اشکالی ند ...

آبکی بیرنگه، شما اینطوری بودید؟دکتر چه قرص بهتون داد؟البته تا دکتر نرم قرص نمی خورم،فقط می خوام بدونم تشخیص کدوم عفونت را بهتون داد؟

آبکی بیرنگه، شما اینطوری بودید؟دکتر چه قرص بهتون داد؟البته تا دکتر نرم قرص نمی خورم،فقط می خوام بدون ...

من یه پماد کلوتریمازول داد با یه قرص که سه دونه توش بود فک کنم فلوکونازول بود مال ۴ سال پیشه این

البته من خوب نشدم

هنوزم  ترشح دارم البته سبز و سفیده هستش خسته ام کرده

اگه حالت ابکی داره که همینجوری پایین میاد به پات میرسه ... این عفونته

آره،مثل آب میرزه، بعضی ساعت ها، البته نه خارش نه سوزش،نه رنگی،نه بویی، برای همین شک داشتم عفونته یا نه،چون قارچی میگفتن بو و خارش باید داشته باشی،ندارم