2777
2789
عنوان

ترشح آبکی

| مشاهده متن کامل بحث + 187319 بازدید | 56 پست
کیست نداشتید؟ من هم ی دوماه هست از بعد تخمک گذاری تا پریدی انگار همش عادتم.ولی اب اب هست.اعصالم خرد ...

نه کیست نداشتم  الان که به قدیم نگاه می کنم متوجه شدم که همش از تغییر هورمونی بوده و می خواستم زود یائسه بشم، حیف نفهمیدم زودتر دارو درمان می کردم، هورمون هامو چک می کردم، اندازه تخمدان رو ، حداقل باطب سنتی درستش می کردم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله

سلام عزیزم منم ترشح آبکی دارم و پریودم ۱۰روزه عقب افتاده...بی بی هام هاله میندازه ولی آزمایش خونم منفی بود همش میگم نکنه دارم یائسه میشم...همیشه مرتب بود پریودام اولین ماه ک اینجوری شدم....شما پریودیاتون چقد تاخیر داشت؟؟

خدایا شکرت🙏فصل بهار منم زیبااا شد😍
من ۳۶ سالمه شما چند سالتونه؟ ببخشید خیلی نگرانم چون ۶ماه اقدام کردیم ب بارداری....ممنون میشم جواب ب ...

اصلا نگران نباش، چون یائسگی با یکبار عقب افتادن پیش نمیاد، من چندین ماه درگیر بودم، عقب افتادن پریود شما نشانه آماده شدن بدنتون برای بارداری هست،همیشه تو اقدام این اتفاق میفته  و هورمون هاتون داره آماده میشه ،ترشح آبکی شما نشانه خوبیه،احتمالا این ماه یا ماه بعد باردار بشید، منم اون موقع ها اینطوری شدم و بعد باردار شدم.  اگر می خوای بهتر نتیجه بگیری، بعد روز ۷ پریودیت که اومد، ۳ روز پیاز پوست نارنجی رو، پوستش بکن، ۴ قاچ کن ، تو یک لیوان آب جوش بریز، ۱۰ دقیقه با شعله کم بجوشه، بعد نیم گرم بخور، ۱۰ دقیقه قبل ناهار، فقط ۳ روز،هر روز تازه درست کن،در ضمن ۳ تا خرما رو یکم با روغن محلی و با یکم سیاهدانه مثلا ۲۰ دونه ی سیاهدانه، ۳ دقیقه تف بده، از اول پریودی تا روز ۷ بخور بعد قطع کن، بعدشاون دستور پیاز رو تا ۳ روز بخور، بعد قطع کن، همون ماه انشالله باردار میشی.

اصلا نگران نباش، چون یائسگی با یکبار عقب افتادن پیش نمیاد، من چندین ماه درگیر بودم، عقب افتادن پریود ...

سلام عزیزم

منم تو این یکی دوماه ۲ بار صبحا ک از خواب پاشدم ازم ترشح آبکی بدون بو و درد و سوزش اومده ببخشید ک میگم عین .... نمبدونم متوجه شدین یا ن؟؟

ممنون میشم بهم بگین

سلام عزیزم منم تو این یکی دوماه ۲ بار صبحا ک از خواب پاشدم ازم ترشح آبکی بدون بو و درد و سوزش اومده ...

سلام، منم دوباره اینجوری شدم، قرص ضد قارچ خریدم، ۳ روز یکبار خوردم، یکم هم بتادین ریختم تو آب خودم روشستشو دادم، رفع شد، البته اگر باردار باشی نباید ضد قارچ رو بخوری، و البته هورمون بدن هم تو این ترشح تاثیر داره ، نگران نباش، خودتو با آب و بتادین بشور ،خوب نشد، قرص بگیر،شاید قارچ خفیف گرفتی. 

ممنونم

عزیزم شما خوب شدین چیکار کردین خوب شدین ؟؟!

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش باقچه و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله