2777
2789
عنوان

ترشح آبکی

| مشاهده متن کامل بحث + 187140 بازدید | 56 پست
آره،مثل آب میرزه، بعضی ساعت ها، البته نه خارش نه سوزش،نه رنگی،نه بویی، برای همین شک داشتم عفونته یا ...

منم همینجورم الان نه سوزش دارم ن خارش دارم ن بو 

فقط ترشح دارم 

قبلنا قارچی فقط بود

الان هم قارچی هم باکتریاایی دارم 

ببین  اگه هر موقع دیدی ترشحت بی رنگ کشدار بود مثه اب شفاف بود و لزج، دقیقا عین سفیده ی تخم مرغ نپخته،این یعنی قشنگ تمیری و هیچ عفونتی نداری

عجب،یعنی هنوز خوب نشدید؟ 

نههههه 

تاپیکامو بخون متوجه میشی

چن ساله 

همش دکتر و چیزای خونگی... کلی چیز که هیچ کدوم جواب نداده این ترشحاتم بره 

بعضی وقتا هم درد زیر شکم دارم که عصبیم میکنه و ناراحت میم خیلی که چرا خوب نمیشه...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره راهی ندازم عوارضش بیشتر اعصابمو بهم میریزه

سلام، یادته،ترشح آبکی داشتم،حرف شما درست درومد،بعد اینکه رفتم متخصص زنان گفت قارچ داری،درحالیکه نه بو نه خارش نه سوزش داشتم،فلوکونازول با کلوتریمازول داد،البته پماد بتادین واژینالم داد،گفت یک روز در میان بزنم، دکتره خیلی وارد بود،شانسی رفتم بیمارستان نجمیه،دکتر جراحه زنان منیژه اشرفی بود،همه تعریفشو میکردن،میگفتن عالیه،عفونت های مزمنم درمان کرده،میگم خواستی برو پیششون،شاید جواب بگیری

سلام، یادته،ترشح آبکی داشتم،حرف شما درست درومد،بعد اینکه رفتم متخصص زنان گفت قارچ داری،درحالیکه نه ب ...

اره ابکیه قارچیه ، منم الان ابکی هستم 

نه بو ن خارش ن سوزش ندارم

ان شالله زودی خوب بشی عزیزم

تهرانه دکتره؟؟؟ 

اره ابکیه قارچیه ، منم الان ابکی هستم  نه بو ن خارش ن سوزش ندارم ان شالله زودی خوب بشی عزیزم ...

ممنونم آره تهران اومدم،پیش مادرم،دیدنش،شانسی صبح پنج شنبه رفتم بیمارستان نجمیه،اونجا درمانگاه تخصصی زنانه داره،چند تا دکتر بود، این خانم دکتره شانس من افتاد،اونقدر وارد بود،که نگو،اصلا همه هم میگفتن،دستش خوبه، من تو کرجم دکتر رفتم،ولی تشخیص غلط داد،میگفت تخمک گذاریه طبیعیه، بعد ترشحاتم هر روز بیشتر شد،تا اومدم تهران، پیش این خانم اشرفی،همون روز اول ترشحاتم نصف شد تا دوره درمونش رو کامل کنم ببینم.امیدوارم شما هم خوب بشی،چون مال شما خیلی طولانی شده،تونستی از اینترنت آدرس مطبشو پیدا کن یا زنگ بزن بیمارستان نجمیه،ببین چه موقعی هست،یا مطبش کجاست، چون تو خود بیمارستان زیاد هزینه ای هم نگرفتن،20 تومن پول ویزیت بود که من خیلی تعجب کردم،چون ایشون جراح زنان بود،شایدم بخاطر اینه که فقط پنج شنبه تو بیمارستان ویزیت میکرد، شاید ویزیت مطبش فرق داشته باشه،بازم نمیدونم، بپرس،ولی من مهرشو تو دفترچه خوندم،جراح و متخصص زنان و نازایی بود.انشاا...شما هم خوب بشی،حتما بهش همه چیزو تعریف کن با حوصله گوش میده خیلی وارد بود من تا الان همچین دکتری ندیدم.

ممنونم آره تهران اومدم،پیش مادرم،دیدنش،شانسی صبح پنج شنبه رفتم بیمارستان نجمیه،اونجا درمانگاه تخصصی ...

سلام عزیزم ببخشید چک کردنشون چجوری بود واژن هم چک میکردن؟

سلام، آره چک کردن.

خانومی سلام 

من و تو سال قبل باهم چت کردیم که گفتی ترشخ ابکی داری  

😅😅😅

الان داشتم مبخوندم پی اما رو 

چطور شدی بعد از دارو؟؟ ترشح ابکی قطع شد؟ الان ترشحت چجوریه؟ 

منم ترشخ ابکی زیاد دارم موندم چه کنم

خانومی سلام  من و تو سال قبل باهم چت کردیم که گفتی ترشخ ابکی داری   😅😅😅 الان داشتم م ...

سلام سها جان، والا برنامه زیاد داشتم، ترشح آبکی خوب میشد دوباره شروع می شد، بعدا فهمیدم بیشتر مربوط به سردی رحم هست و بهم خوردن هورمون ها،سردی و لبنیات رو کم کردم، شروع کردم ناشتا دوسین خوردن و پیاز درمانی، شکمم رو هم روغن سیاهدانه میزدم، با شال میبستم، انار و انجیر و خرما هم شروع کردم خوردن، از حالت آبکی خارج شد، حالت لزج پیدا کرد ولی بازم زیاد بود، باز از آبکی بهتر بود. که اونم داره کم میشه،این دوسین برای من معجزه بود،حتی گرفتار پولیپ داخل رحمی شدم،که با این دوسین ازم دفع شد.

ای جان چقدر خوب دوسین چیه؟؟؟؟

دوسین همون مخلوط سیاهدانه با عسل هستش،هر روز صبح قبل صبحانه یک قاشق چایخوری سیاهدانه رو نیمکوب کن،سریع با یک قاشق غذاخوری عسل قاطی کن بخور، فقط ناامید نشو،من حداقل 3 ماه خوردم، هم پولیپم دفع شد هم ترشحم از آبکی درومد.