2777
2789
عنوان

ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 38 پست
بیست درصد حساب کنی  سیصد میلیون 5 میلیون سود ماهانشه سیصد هزار تومن هم ماهی 5 هزار تومن

ای خدا    

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برا۳۰۰تومن خیلی کم میدن چون برادونیم میلیون۴۵میدن خودت حساب کن دیگه،ارزششون نداره

دلبندم بندبند دلت را به خدایی بسپارکه بیشترازمن هوایت رادارد...💖خداجونم شکرت💖
خب چرا پول نمیده بگو لازم دارم از خرجی خونه برای خودت کوچولو کوچولو پس انداز کن

ب جون دوتا بچه ام از مرداد حتی هزارتومن نداده هزاربارگفتم گریه کردم فایده نداره فقط براخودش دوتا دختراش میرن بازار خرید میکنن من اصلا هیچی

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
سیصد هزار خیلی کمه...اصن ارزش نداره

اونم خودم توخونه کار کردم شونه هامو دستم ازکارافتاده بسته بندی کردم برا همین میگم شاید ی سرسوزنی دستم بگیره

ب جون دوتا بچه ام از مرداد حتی هزارتومن نداده هزاربارگفتم گریه کردم فایده نداره فقط براخودش دوتا دخت ...

خب تو هم زنشی باید خرجتو بده اگه اینجوریه تو هم نیازش برطرف نکن 

این به اون در

خدایا شکرت