2777
2789
عنوان

ی سوال

169 بازدید | 38 پست

سیصدتومن بزاری بانک سود میدن اگه بدن چقدره

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی کم مثلا بیست هزارتومن در سال

چقدر کم پس انداز داستم گفتم بزارم شاید بدردم بخوره شوهرم ک پول نمیده لااقل خودم یکم داشته باشم

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

باباسیصدهزارتومن اگه سیصدمیلیون داشتم ک الان دنیام گلستون بود چ احتیاج ب این شوهرخسیس داشتم

چند درصد حساب کردی؟

ای خواهر سیصد هزارتومن اونم توخونه کار کردم بسته بندی

باباسیصدهزارتومن اگه سیصدمیلیون داشتم ک الان دنیام گلستون بود چ احتیاج ب این شوهرخسیس داشتم

خب چرا پول نمیده بگو لازم دارم

از خرجی خونه برای خودت کوچولو کوچولو پس انداز کن

خدایا شکرت