منم تنبلی تخمدان دارم ولی خیلی کم پریود میشم بیشتر با خوردن قرص میشم. نزدیک 2 ساله آزمایش نرفتم قبلش دکتر گفته بود هر وقت قصد بارداری داری بیا الان شما اینچیزها رو نوشتین یکم ترسیدم. دکترم چیزی نگفت ازاینکه فولیکول کوچیکه یابزرگ 😢😢😢😢
منم تنبلی تخمدان دارم ولی خیلی کم پریود میشم بیشتر با خوردن قرص میشم. نزدیک 2 ساله آزمایش نرفتم قبلش ...
نه ترس نداره یه بیماری شایع هست فک کنم نوددرصدخانمادارنش براهرکسیم یه درمان هست بریددکتردرمان میشین منم چندماه دیگه قصددارم اقدام کنم میرم دکتربراچکاپ کامل
پس اونایی که بدون درمان و سریع باردارمیشن چی؟خاله ی خودم تنبلی داشت سه ماه یباربزورپریودمیشد ۳۶سالشم بود باراول که اقدام کردباردارشد زایمان راحتیم داشت
حالت عادی 4-5 ماه یکبار تمام راه ها رو برای بازداری رفتم اخر با ای وی اف باردار شدم البته من تنبلیم خیلی شدید بود تمام تخمدانم کیست ریز باید ورزش کنی محصولات کارخونه ای کنسروی نخوری کیک و بیسکویت نخور کلا مواد قندی کنار بزار 5-6 کیلو هم لاغر شی
فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
نمیدونم عزیزم ولی خوب تاخدانخوادیه برگم ازدرخت نمی افته الان من یه سالو خوردیه اقدامم تنبلی هم دارم ...
صبوری وبیخیالی،استرس سمه اقدام کن ولی توفکرش نباش خدامیدونه هرنعمتیوچه موقعی به ادم بده بعضی وقتانعمتشو دیرترمیده تاوقتی نصیبمون شد بیشترقدرشوبدونیم و لذت داشتنش چندبرابربشه برامون،البته من چندماه دیگه اقدام میکنم به امیدخدا