2777
2789
عنوان

کسی میدونه؟

192 بازدید | 21 پست

بچه ها بنظرتون تنبلی تخمدان ربطی به کوچیک بودن فولیکول داره؟ینی هرکی تنبلی داره فولیهاشم کوچیکه؟من تنبلی دارم هنوزازمایش قبل ازبارداری نرفتم،برام سواله این قضیه،کسی میدونه؟

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

تنبلی درجه داره یکی راحت باردار میشه یکی فولیهاش رشد نمی کنه یکی مثل من اصلا تخمک گذاری تو سیکلش نداره

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تنبلی تخمدان داشتم فولیکولام کوچیک بود با دارو دکتر بزرگش کرد خخخ

چه دردمسخره ایه اه‌خودمون تنبل تخمدونامونم تنبل 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تنبلی درجه داره یکی راحت باردار میشه یکی فولیهاش رشد نمی کنه یکی مثل من اصلا تخمک گذاری تو سیکلش ندا ...

تخمکگذاری نداری یعنی پریودنمیشی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم تنبلی تخمدان دارم ولی خیلی کم پریود میشم بیشتر با خوردن قرص میشم. نزدیک 2 ساله آزمایش نرفتم قبلش دکتر گفته بود هر وقت قصد بارداری داری بیا الان شما این‌چیزها رو نوشتین یکم ترسیدم. دکترم چیزی نگفت ازاینکه فولیکول کوچیکه یابزرگ 😢😢😢😢

منم تنبلی تخمدان دارم ولی خیلی کم پریود میشم بیشتر با خوردن قرص میشم. نزدیک 2 ساله آزمایش نرفتم قبلش ...

نه ترس نداره یه بیماری شایع هست فک کنم نوددرصدخانمادارنش براهرکسیم یه درمان هست بریددکتردرمان میشین منم چندماه دیگه قصددارم اقدام کنم میرم دکتربراچکاپ کامل

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تنبلی یعنه فولیکولات ریزه ودرآخرتبدیل میشه به کیست های ریززنجیره ایی

پس اونایی که بدون درمان و سریع باردارمیشن چی؟خاله ی خودم تنبلی داشت سه ماه یباربزورپریودمیشد ۳۶سالشم بود باراول که اقدام کردباردارشد زایمان راحتیم داشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تخمکگذاری نداری یعنی پریودنمیشی؟

حالت عادی 4-5 ماه یکبار تمام راه ها رو برای بازداری رفتم اخر با ای وی اف باردار شدم البته من تنبلیم خیلی شدید بود تمام تخمدانم کیست ریز باید ورزش کنی محصولات کارخونه ای کنسروی نخوری کیک و بیسکویت نخور کلا مواد قندی کنار بزار 5-6 کیلو هم لاغر شی

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
پس اونایی که بدون درمان و سریع باردارمیشن چی؟خاله ی خودم تنبلی داشت سه ماه یباربزورپریودمیشد ۳۶سالشم ...

نمیدونم عزیزم ولی خوب تاخدانخوادیه برگم ازدرخت نمی افته

الان من یه سالو خوردیه اقدامم تنبلی هم دارم این دوماه آخرازآمپول سینال اف دارم استفاده میکنم که سایزتخمکام مناسبه ولی بازم هیچ خبری نیست😢

ما قطَعتُ رَجائِی مِنکَـ (هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمیشود)خدایاشکرت بالاخره منم مامان شدم،خودت نگهدارش باش...
حالت عادی 4-5 ماه یکبار تمام راه ها رو برای بازداری رفتم اخر با ای وی اف باردار شدم البته من تنبلیم ...

مبارک باشه حس خیلی قشنگیه مادرشدن،منم عاشق بچه م😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالت عادی 4-5 ماه یکبار تمام راه ها رو برای بازداری رفتم اخر با ای وی اف باردار شدم البته من تنبلیم ...

شما چه علائمی داشتی قبل پریودتون؟

من امروزموعدمه درزیردل دارم چن روزیه مثل همیشه

خیلی ناامیدم

ما قطَعتُ رَجائِی مِنکَـ (هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمیشود)خدایاشکرت بالاخره منم مامان شدم،خودت نگهدارش باش...
نمیدونم عزیزم ولی خوب تاخدانخوادیه برگم ازدرخت نمی افته الان من یه سالو خوردیه اقدامم تنبلی هم دارم ...

صبوری وبیخیالی،استرس سمه اقدام کن ولی توفکرش نباش خدامیدونه هرنعمتیوچه موقعی به ادم بده بعضی وقتانعمتشو دیرترمیده تاوقتی نصیبمون شد بیشترقدرشوبدونیم و لذت داشتنش چندبرابربشه برامون،البته من چندماه دیگه اقدام میکنم به امیدخدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40