2777
2789
عنوان

کسی میدونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 21 پست
مبارک باشه حس خیلی قشنگیه مادرشدن،منم عاشق بچه م😍

لذت مادرشدن به سخت بدست اوردنشه ایشالله برای شما هم خیلی زود اتفاق بیفته من که خیلی سختی کشیدم سه مرتبه ای یو ای کردم بماند چند تا سیکل دارو مصرف کردم اصلا فولی نداشتم

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
شما چه علائمی داشتی قبل پریودتون؟ من امروزموعدمه درزیردل دارم چن روزیه مثل همیشه خیلی ناامیدم

من تنها علامتم لکه بینی قهوه ای روز موعدم بود دیگه هیچ علامتی نداشتم دو روز قبل موعدم هم بی بی چک منفی بود روز موعد مثبت شد کلا تو بارداریم حالت تهوع و خستگی و ... نداشتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبوری وبیخیالی،استرس سمه اقدام کن ولی توفکرش نباش خدامیدونه هرنعمتیوچه موقعی به ادم بده بعضی وقتانعم ...

سعی خودمومیکنم که بیخیال باشم ولی بازم نمیشه

وقتی ازنزدیکات میشنوی که حامله ان آدم دلش غصه میگیره 😢

ما قطَعتُ رَجائِی مِنکَـ (هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمیشود)خدایاشکرت بالاخره منم مامان شدم،خودت نگهدارش باش...
من تنها علامتم لکه بینی قهوه ای روز موعدم بود دیگه هیچ علامتی نداشتم دو روز قبل موعدم هم بی بی چک من ...

خداروشکرخوش بحالت عزیزم

واسه ماها که منتظریمم خیلی دعاکن 

ان شاالله به دعاشمادلمون ازغصه درآد

ما قطَعتُ رَجائِی مِنکَـ (هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمیشود)خدایاشکرت بالاخره منم مامان شدم،خودت نگهدارش باش...
لذت مادرشدن به سخت بدست اوردنشه ایشالله برای شما هم خیلی زود اتفاق بیفته من که خیلی سختی کشیدم سه مر ...

عزیزم یه سوال 

من که سونو میرفتم فولیکولام ریز بود بعد با آمپول خوب شد ولی باردار نشدم فولی نداشتین یعنی اصلا نداشتین یا منظورتون اینه که ریز بود؟؟؟؟

عزیزم یه سوال  من که سونو میرفتم فولیکولام ریز بود بعد با آمپول خوب شد ولی باردار نشدم فولی ند ...

ریز بود یا با کلی امپول یدونه داشتم نمی گرفت چند بار با امپول امتحان کن میگیره ای یو ای هم خوبه بعضی از دوستام با ای یو ای باردار شدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ریز بود یا با کلی امپول یدونه داشتم نمی گرفت چند بار با امپول امتحان کن میگیره ای یو ای هم خوبه بعضی ...

مال منم ریز بودم یه بار سه تا اچ ام جی زدم یهو کلی فولیکول غالب داشتم دکترم حتی گفت ممکنه سه قلو بشه شیافم داد که جلوی رشد بقیه رو بگیره ولی باردار نشدم اون ماه به نظرت با وضع من امیدی هست؟؟؟؟