2777
2789
عنوان

ازدواج زود...

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 155 پست
ای جانم عزیزه دلمی نظره لطفته فدات شم😍😍😙😙😙 من زیاد کامنت نمیذارم مگه نظرای منو جای دیگه هم دیدی ...

بله دیدم. یک بار دیگه هم با هم صحبت کرده بودیم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بله دیدم. یک بار دیگه هم با هم صحبت کرده بودیم

آخ آخ راست میگی الان یادم افتاد احساس کردم اسمت آشناست منم حسه خوبی بهت دارم حس میکنم خانم پخته و عاقلی هستی اگه جسارت نباشه حس میکنم سرد و گرمه روزگارو بیشتر از سنت چشیدی مثله خودم، حالا نمیدونم تا چه حد حسم درسته؟؟!!!

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

آخ آخ راست میگی الان یادم افتاد احساس کردم اسمت آشناست منم حسه خوبی بهت دارم حس میکنم خانم پخته و عا ...

بله عزیزم. متاسفانه کاملا درست میگی... بیشتر از سنم سرد و گرم روزگار رو چشیدم...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
آخ آخ راست میگی الان یادم افتاد احساس کردم اسمت آشناست منم حسه خوبی بهت دارم حس میکنم خانم پخته و عا ...

به من لطف داری عزیزم

بله عزیزم. متاسفانه کاملا درست میگی... بیشتر از سنم سرد و گرم روزگار رو چشیدم...

پس حدسم درست بود،  خیلی جاها این حالت آدمو اذیت میکنه تو خیلی شرایطم بد نیست حالا بستگی به شرایطش داره، من خودمم همین حالو دارم اما سعی میکنم بیشتر جنبه مثبتشو در نظر بگیرم 

تو هم سعی کن از این امتیاز (من به چشم امتیاز بهش نگاه میکنم) حداکثر استفاده رو هم به نفعه خودت هم دیگران استفاده کنی(البته جسارت نباشه من کوچیکتر از اونم که بخوام راهه حلی بدم) 😍😍😍💖💖💖

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
پس حدسم درست بود،  خیلی جاها این حالت آدمو اذیت میکنه تو خیلی شرایطم بد نیست حالا بستگی به شرای ...

چند سالته عزیزم؟

پس حدسم درست بود،  خیلی جاها این حالت آدمو اذیت میکنه تو خیلی شرایطم بد نیست حالا بستگی به شرای ...

هر چند کمر خم کردم زیر این پختگی، اما منم به چشم امتیاز بهش نگاه میکنم.

هر چند کمر خم کردم زیر این پختگی، اما منم به چشم امتیاز بهش نگاه میکنم.

دقیقا منم همین حسو دارم

متولد ۶۱  شما چندی؟؟

بهمن ۶۰

حدس میزدم تقریبا هم سن باشیم منم یک مهر ۶۱ هستم💖💖💖💖😘😘😘😘

پس "مهربانو" هستی...