2777
2789
عنوان

ازدواج زود...

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 155 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان من مجردم. ۲۱ سالم هم هست. دانشجو هم هستم. هرچی هم که تا حالا خواستم داشتم. از گوشی و لپ تاپ بگیر تا ماشین و گشت و گذار و همین اکیپای دوستانه. عاشق همه دوستامم هستم. ولی هیچ وقت احساس هدف و کامل بودن ندارم. همش انگار یه چیزی کمه. تو اوج خوشحالی دقیقا وقتی که کنار بهترین دوستم توی شهربازیم با خودم میگم خب آخرش که چی؟

آدم فقط با ازدواج کامل میشه عزیزم. اصلا هم زود نیست خیلی هم به موقع بوده.

حس می کنم خدا داره صفحه ی زندگیم رو خط خطی می کنه😢
الان من مجردم. ۲۱ سالم هم هست. دانشجو هم هستم. هرچی هم که تا حالا خواستم داشتم. از گوشی و لپ تاپ بگی ...

انگار همیشه آدم فکر میکنه اگر شرایط مقابلش بود چی...یا مثلا فکر میکنه یچیزی کمه

فکر کنم تا حدی خصلت آدمیزاده...🤔

انگار همیشه آدم فکر میکنه اگر شرایط مقابلش بود چی...یا مثلا فکر میکنه یچیزی کمه فکر کنم تا حدی خصلت ...

دقیقا.

از لحظه ات لذت ببر.

حس می کنم خدا داره صفحه ی زندگیم رو خط خطی می کنه😢
مثلا این اذیتم میکنه که میبینم دور و بریام مجردن... یا مثلا اینکه رفتار بقیه با من با بقیه یکم فرق ...

این که میگی رفتارها باهات متفاوته دقیقا یعنی چی؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
عزیزم همین دو دلی نشون میده هنوز به بلوغه فکری کامل نرسیدی ، هر کس تو یه سنی به این بلوغ میرسه و تحت ...

چقدر نظراتت رو دوست دارم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بنظرم زود ازدواج کردی اما با توجه به اینکه همسرت خوبه پس بخت خوبی نصیبت شده نمیگم احتمالش خیلی کمه ولی شاید بعدها کیسی مثل شوهرت پیدا نمیکردی امیدوارم همیشه خوب بمونه و خوشبختشین

نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند 

بله ادم باید بچرخه بگرده تجربه کنه ببینه از خودش و تنهاییش لذت ببره بفهمه از زندگی چی میخواد دنیا رو‌چطورمیبینه بعد اگر خواست ازدواج کنه 

منتها شما دیگ ازدواج کردی دیگ این فکرا رو نکن  

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
من چی بگم که 21 سالگی مامان شدم😆😐😂

من دیروز رفتم تو ۲۸ سال یه دختر ۹ ساله و یه پسر دو سال و نیمه دارم😐😐😐😐😐😐😐پس من چی بگم...۲۱ سال خ خوبه برا ازدواج دیگه

من دیگه برای هیچ مرد مریضی گزارش نمی زنم😏اونا پشتشون به جاهای خوب گرمه😏

من ۲۶ دانشگاه تموم کردم دیگه منتظر یه مرد سواربر اسب سفید بودم که اومد ولی بدونه اسب سفید.الان همش به این فکر میکنم دخترم چند سالگی شوهر بدم اگه ببینم خدای نکرده شیطونی میکنه زود شوهرش بدم بهتره؟؟ چون پدر خودم قبل بیست هیچ خواستگاری رو راه نمیداد...

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂
چقدر نظراتت رو دوست دارم

ای جانم عزیزه دلمی نظره لطفته فدات شم😍😍😙😙😙 من زیاد کامنت نمیذارم مگه نظرای منو جای دیگه هم دیدی عشقم؟؟؟؟

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب