2777
2789
عنوان

ازدواج زود...

1712 بازدید | 155 پست

سلام دوستان

ی چیزی خیلی زیاد فکرمو درگیر کرده و نیاز دارم از افرادی که نمیشناسنم بپرسم

من دانشجوی پزشکیم 

توی ۲۱ سالگی عقد کردم و همسرمم دانشجوی پزشکیه و به دلایلی که نمیتونم بگم از نخبه های کشوره و شرایطش خوب...و از نظر اخلاق خیلی ساپورتیوه و خیلی به فکر منه و اولویتش همیشه درس خوندن منه و هیچ نکته ی منفی نداره...بینهایت مهربونه و حامیمه همیشه

از طرفی از نظر خانوادگی هم خانوادش از ما از نظر تحصیلی و مالی سر هستن(خانوادش پزشکن)

ولی چیزی که باعث شده مدت هاست دارم گریه میکنم و از ذهنم بیرون نمیره اینه که من مجردی نکردم یا نکنه ازدواج محدودم کنه

یا مثلا توی دانشگاه به چشمی نگاهم کنن که مر از محدودیتم و...:(

میدونم هستن کسایی که میخندن یا بگن ناشکری میدونم خودم

حتی اخلاق همسرمم در نظر بگیرم من خیلی خییییلی خوشبختم و همسرم مهربونترین موجودیه که تو عمرم دیدم و خانوادشم خیلی باهام خوبن بخصوص باباش...

ولی مثلا پریشب با همه ی بچه های کلاس شام بیرون رفته بودیم و اکیپاشونو دیدم که همش باهم صمیمین و بیرون میرن بازم غصه خوردم

سوال من اینه که من زود ازدواج کردم تو ۲۱ سالگی درسته؟:((((((

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قدره زندگیتو بدون ...همین.من مجردم درسته اختیارم دست خودمه وازهرلحاظ ازادم ولی خب یکی که این خصوصیات رو داشته باشه هم بدنیس هان؟

توعشق باوفای منی خدااام❤قلبم روحم جسمم همه ازتوبرای توفدای تو

توک عاشق مجردی واکیپ بودی نباید ازدواج میکردی..حالاهم اگ شوهرتون اهل ایناس توام برو.اگرنه که متعهدی عزیزم..درضمن سن خوبیه

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد

دیگه اکثر تو ۲۱.۲۲ ازدواج میکنن

حالا شما میخوایین بیشتر خوش بگذرونی سعی کن یه ده سالی بچه نیار

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
۲۱سالگی سن خوبی واسه ازدواجه اصلا زود نیست

آخه میبینم دوستام مجردن...

همسرم کاری بهم نداره یعنی دور همی ای باشه که بدونه بهم خوش میگذره خودش مجبورم میکنه برم مثل همین پریشب...(چون تو دوشهر مختلفیم)

ولی مثلا میبینم که رفتارا انگار با بقیه که مجردن فرق داره با من یا شدیدا حساس شدم نمیدونم:((

عزيزم ما الان بگيم زود بوده جز اينكه شمارو سرخورده كنيم چه اثري داره ؟ حالا چه  زود چه به كوقع شما ازدواج كردي خداروشكر هم خوشبختي 

ضمنا ديرتر هم ازدواج ميكردي باز اين حسا ميومد سراغت

من دانشجوی دندونم و تو 20 سالگی نامزد کردم اصلنم پشیمون نیستم .اگه مجردی کردنو تا رابطه و دوستی با پسرا میبینی ممکنه پشیمون شی ولی اگه منظورت با دوست گشتنو تفریحو...اس میتونی الانم داشته باشی .من با دوستام دورهمی میگیریم میریم پیک نیک  کافه پاساژ و....خیلیم خوش میگذره.

خخخخخخ

ببخشید ولی خیلی خندم گرفت . خب عزیزم محدودیتی وجود نداره برات ... شما یه کیس خیلی عالی پیدا کردی باهاش ازدواج کردی برای کمک گرفتن ازش برای ادامه ی زندگیت ... قرار نیست دوستی نداشته باشی یا بیرون نری ... اتفاقا متاهل ها از مجردها محدودیت های کمتری دارن البته اگه زندگی سالم منظورت باشه. اینکه میگی مجردی نکردم ببخشید ولی این حسو به ادم میده ک منظورت دوس پسر و ایناس ... ک بنظرم روح خیلی سالم تری داری شما الان نسبت به دوستای اون اکیپهای شامت.

Nothing ...
دیگه اکثر تو ۲۱.۲۲ ازدواج میکنن حالا شما میخوایین بیشتر خوش بگذرونی سعی کن یه ده سالی بچه نیار

منم میخواستم بچه نیارم 7 8 سال ولی خر شدم.البته ناشکر نیستم خداروشکر 

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍😍