2777
2789
عنوان

ازدواج زود...

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 155 پست
عزيزم ما الان بگيم زود بوده جز اينكه شمارو سرخورده كنيم چه اثري داره ؟ حالا چه  زود چه به كوقع ...

ممنون از اینکه انقدر منطقی جواب دادین حق با شماست...ی حسرت بدی تو دلمه زندگی معمولیمو ازم گرفته:(

خخخ حالا تو گوشتو بیار جلو...منم 16 نامزد 19 عروسی 21 بچه😢😂😂

😰😰😰

😂😂😂😂😂😂😂

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خخخ حالا تو گوشتو بیار جلو...منم 16 نامزد 19 عروسی 21 بچه😢😂😂

مثل من

البته من 17 عقد کردم

19 عروسی

هفت ماه بعداز عروسی باردار شدم که 12هفته سقط شد

یک سال بعداز سقط دوباره باردار شدم که الآن پسرکم 20ماهشه... ما که چیزی از زندگی و خوش گذرونی نفهمیدیم ... استارتر قدر شرایطتو بدون.

🖤

عزیزم خدا حفظش کنه نینیتونو شما هیچوقت حسرت نخوردین؟

چرا تا دلت بخواد حسرت خوردم سن کم خیلی بده ازدواج کردن.البته شما سنت خوبه الان فقط بچه نیاری یه 7 8 سال

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍😍
من دانشجوی دندونم و تو 20 سالگی نامزد کردم اصلنم پشیمون نیستم .اگه مجردی کردنو تا رابطه و دوستی با پ ...

موفق باشین عزیزم...

مثلا امروز تو بیمارستانی ی خانوم دکتر طب اورژانس یدفه گفت تو ازدواج کردیییییییی؟؟؟گفتم اره

گفت واااای خیلی کوچولویی که خانوادت مجبورت کردن؟://منم با این وضع روحی خودم که داشتم دیگه داغون شدم

ممنون از اینکه انقدر منطقی جواب دادین حق با شماست...ی حسرت بدی تو دلمه زندگی معمولیمو ازم گرفته:(

این شرایط در تمام طول زندگی ما حاکم هست

این رو یاد بگیر که در هر انتخاب خودت رو به اون انتخاب محدود میکنی و از موقعیتهای دیگه محروم میشی

پس در نتیجه همیشه با دقت بالا انتخاب کن

وقتی میری تو رستوران سنتی،نمی تونی پیتزا بخوری

انتخاب های ما همه عمر در حال محدود کردن ما از بقیه انتخابهایی هستن که میتونستیم داشته باشیم

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
مثل من البته من 17 عقد کردم 19 عروسی هفت ماه بعداز عروسی باردار شدم که 12هفته سقط شد یک سال بعدا ...

دقیقا همسنای ما بفکر خوشگدرونی ما در حال بچه داری😆

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍😍

البته اینجا اصولا زود ازدواج نمیکنن بلکه بچه ازدواج میکنن.یعنی حتی به سن قانونیم نمیرسن

از دید قانون صلاحیت گواهینامه گرفتن ندارن ولی صلاحیت ازدواج و زندگی مشترک رو لابد داشتن

ولی خب۲۱ حداقل بچه نیست

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 

عزیزم سعی کن با همسرت رفیق باشی دیگه خلاء احساس نمیکنی وقتی همه چیزتون باهمه، مدیریت شده یه وقتایی با دوستات برو بیرون ،همسرتم همینطور 

تیکر مربوط به بارداری نیست..
خخخخخخ ببخشید ولی خیلی خندم گرفت . خب عزیزم محدودیتی وجود نداره برات ... شما یه کیس خیلی عالی پیدا ...

مرسی که وقت گذاشتین و جواب دادین خیلی آروم شدم

آخه چند مورد با هم پیش اومده

یکی اینکه ی خانوم دکتری امروز بهم گفت مگه خانوادت مجبورت کردن که ازدواج کردی

از طرفی درست یا غلط حس میکنم رفتارا با من متفاوته یکم