2777
2789
عنوان

ازدواج زود...

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 155 پست

وقتی اینقد شرایط شوهرت و خانوادش خوبه پس دلیلی نداره پشیمون باشی

درستم ک داری میخونی

با دوستاتم میتونی بری بیرون و خوش بگذرونی

همکلاسیای دانشگاه من همشون درسخون بودن،خیلیاشون زود ازدواج کردن بچه هم دارن،ارشدشونم خوندن

چون ازدواجشون ازدواج درستی بوده،خودشونم تلاش کردن

پشیمون نیستن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مجردی کردن چیه که تو نکردی؟ هیچ چیزی ازت گرفته نمیشه 

چیزی گرفته نشده واقعا...

از همم دوریم تو دوشهریم اینطوریم نیست که بگم مسوولیت رو گردنمه و اینا...ولی مثلا میبینم تو کلاس فقط منم...یجوری میشم غمگین میشم

اره زود بود منم شوهرمو دوست دارم ولي دلم ميخواست مثلا تو ٢٥ سالگي باهاش ازدواج ميكردم

من كلا با ازدواج زود كه خيلي مخالفم خودم هم ٢٦ ازدواج كردم ولي بازم ممكنه يه لحظه اين حس بياد سراغم كه مسئوليت زندگي سخته با وجود اينكه كاملا احساس خوشبختي دارم 

ميخوام بگم اين حس ممكنه هر وقتي سراغ ادم بياد 

منم میخواستم بچه نیارم 7 8 سال ولی خر شدم.البته ناشکر نیستم خداروشکر 

گوشتو بیار جلو کسی نفهمه

.....

.

.

.

پس من چی بگم که ۱۴ سالگی ازدواج کردم😞

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
الان زیر پوستی کاملا پز دادی دوستم😂😂😂😂منم دانشجوی داروسازی ام

واقعا این قصدو نداشتم:(

منظورمه شرایط بهتر از این برای من قطعا قرار نبوده پیش بیاد

برای من با شرایط من حتما برای خیلی از دوستان هست ولی من شرایط خودم و خانوادمو میدونم صرفا خواستم بگم که بهترین شرایطی که میتونه برام باشه...اما خیلی غمگینم

چقدر عالی عزیزم موفق باشی اگر ناراحت شدین ببخشید:*

خوب جایی پرسیدی 😅 اینجا اکثرا غایت زندگی رو تو ازدواج میبینن واسه همین حسابی آرومت میکنن😁😁 ولی جدی فکر این چیزا رو نکن، آدم یه چیزی میده یه چیزی به دست میاره، حالا شاید یه سری تجربه ها رو از دست دادی ولی چیزای واقعی و خوب بدست آوردی، شاید خیلی از اونایی که الان دارن جوونی میکنن و از هفت دولت آزادن تهش نتونن زندگیشونو به خوبی تو جمع کنن، آدم نمیتونه همه چیو با هم داشته باشه، از داشته هات لذت ببر😘

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
آخه میبینم دوستام مجردن... همسرم کاری بهم نداره یعنی دور همی ای باشه که بدونه بهم خوش میگذره خودش م ...

تو حساس شدی

الان هم خیالت راحت ک با ی زوج خوب متاهل شدی و ادم خوبیه وهزارتا فکر نمیکنی سرایندت هم زمان داری ک تنهایی وبادوستات باشی فکربیخود نکن از بودن باهاش لذت ببر

بله بله

جمع دوستان خوبه و حال میده ولی سالی ۵ یا ۶ بار به مدت چند ساعته ولی همسرت همیشه کنارته در ضمن بستگی به همسرت داره میتونی هم همسرت و داشته باشی هم دوستات و 

به نام خدا یه پسر خوب👦 با یه دوس دختر خوب تر👧

وای این حرفها چیه استارتر؟ 

21 سال که خوبه. البته به خودت بستگی داره آزادی و محدودیت رو در چی ببینی؟ 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن