2777
2789
عنوان

ازدواج زود...

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 155 پست
موفق باشین عزیزم... مثلا امروز تو بیمارستانی ی خانوم دکتر طب اورژانس یدفه گفت تو ازدواج کردیییییییی ...

بنظد من اعتماد ب نفست پایینه ک از ی حرف ریختی بهم من ۱۹ عقد کزدم همه میگفتن چقد زود اما میگفتم خودم میخام و بنظرم اصلا زود نیست

واسه خونه دار شدنمون لطفا یدونه صلوات بفرستین ممنون عزیزان 💜💜💜💜

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

موفق باشین عزیزم... مثلا امروز تو بیمارستانی ی خانوم دکتر طب اورژانس یدفه گفت تو ازدواج کردیییییییی ...

بگگگگن.به منم گفتن،اهمیت نده.یکم بری ترمای بالاتر عادی میشه همکلاسیاتم کم کم متاهل میشن 

عزیزم بستگی به روحیات خودت داره ‌.اگه کسی هستی که از دورهمی های دختر و پسری خوشت میاد و دوست داری توی این جمعا باشی ..اره ازدواج زودت مانع رفتن توی این جمع ها میشه ..ولی من خودم ۲۷ سالگی ازدواج کردم ..چند سالم با شوهرم دوست بودم ولی خودم دوست نداشتم ..زود ازدواج کنم چون حوصله مسئولیت نداشتم..دورم دوستایی که پارتی برن و..خوش بگذرونن زیاد بود ولی زیاد حوصله جمع های دختر و پسری رو نداشتم...البته الان اگه برگردم عقب سی سالگی ازدواج میکنم ..😅من میگم هر چی دیرتر بهتر ..بهتر .بهتر ...

از ماست که برماست ...(حال و روز اینروزای ما)
خوب جایی پرسیدی 😅 اینجا اکثرا غایت زندگی رو تو ازدواج میبینن واسه همین حسابی آرومت میکنن😁😁 ولی جد ...

خیلی آروم شدم مرسی از نظر قشنگتون

واقعا نمیدونم اینطورم نیست فکر کنید صرفا عقلم گفت با همسرم ازدواج کنم

اتفاقا عاصقشم و زندگیمون قشنگه...

ولی میگم بهتر نبود کمتر عجله میکردم...یعنی همه ی اینا دقیقا موبه مو ولی یکم دیرتر

انگار آدم که بزرگتر میشه میفهمه عجله ایم نبوده

مرسی که وقت گذاشتین و جواب دادین خیلی آروم شدم آخه چند مورد با هم پیش اومده یکی اینکه ی خانوم دکتر ...

خواهش میکنم دوستم.   

از قدیم گفتن قطاری ک راه میره ؛ بهش سنگ میندازن ... تو شرایط اجتماعی و خانوادگی فووووق العاده ای داری. 

احتمالا الان حساس شدی ... وگرنه هیچ چیزی نیست ک تو براش نگران باشی یا احساس کمبود داشته باشی. توصیه میکنم اگه خیلی وقته این حسو داری دوستاتو عوض کن . احتمال اینکه اسیب ببینی وجود داره. بهرحال زندگیی که الان تو داری خیلی ها به سختی هم نمیتونن بهش برسن.

Nothing ...
عزیزم الهی بگردم انشالله خوشبخت باشی همیشه در کنار خانوادت

قربونت.

شماهم انشالله زندگیت پراز عشق و هیجان و سلامتی باشه که حتی فکر دوران مجردی هم یادت نیاد

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞

عزیزم ناشکری نکن خیلی ها توی همین سن اینقدر غم وغصه دارن که نگو  مثلا ۳۰ سالگی ازدواج میکردی ولی شوهرت بد می بود او ن موقع میگفتی عیب نداره من مجرد بودم به اندازه کافی خوش گذشته بهم حالا از این به بعدش بدبخت باشم خدارو اول به خاطر سلامتیت دوم به خاطر رشته ای که میخونی  وشوهر خوبی که  داری شکر کن  کار بالین نرفتی ؟؟وقتی بری میبینی مردم از بچه گرفته تا مسنش اینقدر درد وبدبختی دارن که این  که تو میگی نه تنها غصه خوردن نداره بلکه خنده دارم هست

I am nurse
وای این حرفها چیه استارتر؟  21 سال که خوبه. البته به خودت بستگی داره آزادی و محدودیت رو در چی ...

مثلا این اذیتم میکنه که میبینم دور و بریام مجردن...

یا مثلا اینکه رفتار بقیه با من با بقیه یکم فرق داره تو جمع دوستانمون

میدونم اشتباهه ولی رفته توی ذهنم باورت نمیشه چند شبه گریم میگیره حتی 

امروزم که تو بیمارستان اینو بهم گفتن خیلی اذیتم کرد...