2777
2789
عنوان

ازدواج زود...

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 155 پست
مثلا این اذیتم میکنه که میبینم دور و بریام مجردن... یا مثلا اینکه رفتار بقیه با من با بقیه یکم فرق ...

اگر برات مهمه ازدواج نکن 

برای من که اصلا حرفهای دو زاری مردم اهمیت نداشت زود هم ازدواج کردم شاگرد اول بودم دانشجو هم بودم حامله شدم. به زودی داستان زندگیم رو می زارم ان  شاالله 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اتفاقا ۲۱ سالگی سن خیلی خوبیه مخصوصا ک همسرتم ادم خوبیه مطمءن باش نه تنها محدود نمیشی بلکه حس ازادی وارامش بیشتری هم داری 

من خودم ۲۱ سالگی عقد وعروسی کردم الان ۲۲ سالمه خداروشکر راضیم😊

مثل من البته من 17 عقد کردم 19 عروسی هفت ماه بعداز عروسی باردار شدم که 12هفته سقط شد یک سال بعدا ...

مرسی از لطفت عزیزم

خدا نگهش داره برات...

ولی واقعا منم نگران همبنم...

به خودم نیام ببینم که واقعا خوشحال نیستم از شرایطم...

عزیزم شما خیلی زود ازدواج نکردی ک!!

چرا این فکرارو میکنی

مگه نمیگی اخلاق شوهرت خوبع

خو با دوستات قرار بذار بعضی روزا برین بیرون

یا با شوهرت بروو خوش بگذرون

اصل خوش گذروندنه

هیچوقت خودتون رو بخاطر عقاید دیگران عوض نکنید حالا هرکس ک باشه😡
چرا تا دلت بخواد حسرت خوردم سن کم خیلی بده ازدواج کردن.البته شما سنت خوبه الان فقط بچه نیاری یه 7 8 ...

نه واقعا

میگم برای همسرم اولویت اول درس خوندن منه بعد خودش...

نگران بچه دار شدن نیستم چون همسرم مثلا میگه ۳۳_۴ سالگی

مرسی

به نظر من بله شما زود ازدواج کردید. 

هر چی خانوم دکتر بگه 😁👌

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)