2777
2789
عنوان

ازدواج زود...

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 155 پست
عزیزم سعی کن با همسرت رفیق باشی دیگه خلاء احساس نمیکنی وقتی همه چیزتون باهمه، مدیریت شده یه وقتایی ب ...

ممنون

آره واقعا

حالا اخلاقی که همسرم داره اینه که منو تنها دوست خودش میدونه یعنی اصلا اهل با دوست بیرون رفتن و اینا نیست

ولی من خیلی دوست دارم اونم دوست داره من همش با دوستام بگردم ولی انگار خودم عذاب وجدان میگیرم😂

موفق باشین عزیزم... مثلا امروز تو بیمارستانی ی خانوم دکتر طب اورژانس یدفه گفت تو ازدواج کردیییییییی ...

ما ی استادداشتیم خیلی مهربون و خوش اخلاق و خوشگل بود واسه درس روانشناسی کودک.

ی روز تعریف کرد ک زود ازدواج کرده پسرشم الان ۱۰ سالشه

انقد ذوقشا کردم ک تونسته هم زمان با بچه داری درسشم ادامه بده.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بستگی به روحیات خودت داره ‌.اگه کسی هستی که از دورهمی های دختر و پسری خوشت میاد و دوست داری تو ...

😂

در حد  چهار چوب بدم نمیاد

تو همین چهار چوب همسرمم کاملا موافقه اتفاقا

ولی بازم...

خواهش میکنم دوستم.     از قدیم گفتن قطاری ک راه میره ؛ بهش سنگ میندازن ... تو شرایط اجتم ...

انگار آب سردی رو آتیشم ریختین مرسییییی🌹🌹

شایدم واقعا باید عوض کنم

خیلی لطف دارین مرسی

آره متاسفانه شدیدا تحت تاثیر حرف دیگرانم من

عزیزم ناشکری نکن خیلی ها توی همین سن اینقدر غم وغصه دارن که نگو  مثلا ۳۰ سالگی ازدواج میکردی ول ...

آره واقعا حق با شماست

شما لطف دارین خیلی ممنون که وقت گذاشتین

چرا اتفاقا وارد بالین شدم به قول شما متاسفانه همینطوره...

اگر برات مهمه ازدواج نکن  برای من که اصلا حرفهای دو زاری مردم اهمیت نداشت زود هم ازدواج کردم ش ...

ای جانم ماشالله به همتت😍😍

انشالله در کنار خانوادت و فرزندت همیشه خوشبخت و سلامت باشی

کاش منم این قدرتو به دست بیارم حرف مردم برام مهم نباشه

ای جانم ماشالله به همتت😍😍 انشالله در کنار خانوادت و فرزندت همیشه خوشبخت و سلامت باشی کاش منم این ...

قبلا این جور بودم حالا دیگه این قدر سریه سرم گذاشتن که دیگه طناب صبرم پاره داره میشه. دیگه آدم قبلی نیستم. 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
اگه تو ۲۱ سالگی زوده پس ۱۵ سالگی چیه...من پسرم پنج سالشه...به نظرم به موقع هم هست

آخی عزیزم خدا حفظش کنه

چقدر خوب که بااینکه ۱۵ سالگی ازدواج کردین ولی شک نکردین و حسرت نخوردین🌹