2777
2789
عنوان

ازدواج زود...

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 155 پست
حرفات نشون میده به پختگی و ثبات نرسیدی هنوز و به نظر میرسه ازدواج برات زود بوده

واقعا؟

من خودم فکر میکنم بهترین زمان ازدواج وقتیه که هیچوقت نگی اگر یکم دیرتر بود شادتر بودم یانه!؟یعنی حتی شک هم نکنی😞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم همین دو دلی نشون میده هنوز به بلوغه فکری کامل نرسیدی ، هر کس تو یه سنی به این بلوغ میرسه و تحته هر شرایطیو هرفشاری  باز از انتخابه خودش راضیه 

همه تو زندگی پستی بلندی دارن ( این موردی که شما میگی اصلا جزه کوچکترین پستیها هم نیست) ممکنه آدم در لحظه تحته فشار باشه اما با اصله موصوع و اصله ازدواجش و انتخابش مشکلی نداره(البته منظورم مشکلاته اساسیه زندگی نیست اونا بحثش جداست که برمیگرده به انتخابه غلط)پس این احساسه شما شاید حتی اگه تو سنه ۳۰ سالگیم ازدواج میکردی و به اون بلوغ نرسیده بودی بازم به سراغت میومد، این حس هیچ ربطی به شرایطه ایده اله شما از دیدگاهه بقیه نداره، حسه رضایتمندی از زندگی نه ربطی به موقعیته مالی نه موقعیته اجتماعیه آدما داره بلکه یه حسه درونیه که برمیگرده به میزانه پختگی هر کس که ممکنه تو هر سنی باشه(اصلا منظورم به ازدواجهای زیره ۲۰ سال نیست چون کلا از نظره من ازدواجه زیره ۲۰ جای ساعتها بحث داره)

پس این حس و حالت رو باید درونی  درستش کنی، و اگه دیدی خیلی داره اذیتت میکنه میتونی با چند جلسه مشاوره رفتن حلش کنی عزیزه دلم

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
ممنون آره واقعا حالا اخلاقی که همسرم داره اینه که منو تنها دوست خودش میدونه یعنی اصلا اهل با دوست ...

بفرستش استخری جایی که عذاب وجدان نگیری 

تیکر مربوط به بارداری نیست..
مرسی از لطفت عزیزم خدا نگهش داره برات... ولی واقعا منم نگران همبنم... به خودم نیام ببینم که واقعا ...

مرسی گلم😘 ان‌شاءالله همه‌چی به خوبی و خوشی پیش بره و همیشه شاد و خندون و راضی باشی😘

🖤

ما ی استادداشتیم خیلی مهربون و خوش اخلاق و خوشگل بود واسه درس روانشناسی کودک. ی روز تعریف کرد ک زود ...

آره واقعا به این افراد باید آفرین گفت

مادر شوهر خود من وقتی شوهرمو باردار بوده ۱۵ شب در ماه کشیک میداده

جوری که انقدر با اون وضع بیدارش کردن و ازش کار کشیون نزدیک بوده که سقط بشه(دور از جونش)

وقتیم به دنیا اومده برای تخصص میخونده و پدر شوهرم شبا میبردتش بیمارستان که بهش شیر بده و بغلش کنه فقط...

منم این داستانارو میشنوم میگم این ادما انگار فرق دارن..‌

قبلا این جور بودم حالا دیگه این قدر سریه سرم گذاشتن که دیگه طناب صبرم پاره داره میشه. دیگه آدم قبلی ...

خدا نکنه

داشتن همچین قدرتایی توی گذشته یعنی همیشه میتونی ایشالا این ناملایمات و حرفا تموم بشن

ولی شما هم اگر ی بار تونستین با موفقیت رد کنین انشالله حتما بازم میتونید🌹

واقعا؟ خودم فکر میکنم بخاطر همین ماجرا دارم همسرمو خیلی اذیت میکنم اونم صبوره خیلی گناه داره😭

میتونید سعی کنید بیشتر با هم فعالیت های جدید انجام بدید ...ازادی همو نگیرید..اینجوری راحت تر میشه

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
آخی عزیزم خدا حفظش کنه چقدر خوب که بااینکه ۱۵ سالگی ازدواج کردین ولی شک نکردین و حسرت نخوردین🌹

ممنون فدات...من شانس زندگیم اینه که شوهر خوبی دارم..من درسته سن کم ازدواج کردم ولی اونقدر با همسرم بهم خوش گذشته و پیشرفت کردم که اصلا حسرتی تو دلم نیست

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
عزیزم همین دو دلی نشون میده هنوز به بلوغه فکری کامل نرسیدی ، هر کس تو یه سنی به این بلوغ میرسه و تحت ...

چقدر قشنگ حرف زدین واقعاااا همینطوره👏👏

خیلی خیلی آروم شدم

آره منم ی هفته اس که خیلی دودلی اومده سراغم بعد انگار هی یسری چیزا تشدیدش میکنه

حتما همینکارو میکنم مرسی

از اینکه وقت گذاشتین ممنونم🌹

چقدر قشنگ حرف زدین واقعاااا همینطوره👏👏 خیلی خیلی آروم شدم آره منم ی هفته اس که خیلی دودلی اومده ...

خواهش میکنم گلم وظیفه مونه که تو هر چیزی که تجربه داریم در اختیاره هم بذاریم 

مشکلت اصلا بغرنج و لاینحل نیست فقط کافیه یه کم رو خودت کار کنی و از داشته هات لذت ببری همین و بس

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب