2777
2789
عنوان

ازدواج زود...

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 155 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر کن عزیزم منم بیست و یک سالمه درسم خیلی خوب بود دیپلم ریاضی دارم توی نوزده سالگی عقد کردم شوهرم نذاشت برم دانشگاه حالا الان بخاطر انتخاب اشتباهم نه درسمو دارم نه زندگیمو اسم مطلقه بودن هم داره میاد کنار اسمم...

آرامشم برام از همه چیز با ارزشتره...
این که میگی رفتارها باهات متفاوته دقیقا یعنی چی؟

مثلا منظورمه انگار همش تو ذهنشونه من متاهلم ولی بقیه مجردن انگار تو ذهنشونه فرق میکنه

نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه:(

بنظرم زود ازدواج کردی اما با توجه به اینکه همسرت خوبه پس بخت خوبی نصیبت شده نمیگم احتمالش خیلی کمه و ...

آره همینطوره

از هر نظر شوهرم ماهه و عاشقشم و قشنگترین لحظاتپ وقته که میاد یا من میرم پیشش و کنار همیم واقعا...

ولی فکر میکنم زود بوده یا کاش همه ی اینا دقیقا همینجوری ولی یکم دیر تر...

مرسی 

بله ادم باید بچرخه بگرده تجربه کنه ببینه از خودش و تنهاییش لذت ببره بفهمه از زندگی چی میخواد دنیا رو ...

آره دقیقا

جوری باید باشه که هیچوقت حسرت نخوره...مثلا زمان یچیزی یا ی حالی دیگه تموم شه ولی من دیگه تجربش نکنم:((

من دیروز رفتم تو ۲۸ سال یه دختر ۹ ساله و یه پسر دو سال و نیمه دارم😐😐😐😐😐😐😐پس من چی بگم...۲۱ سا ...

آخی عزیزم خدا حفظشون کنه

شما کاملا راضی ای از انتخابت برای زود ازدواج کردن؟

آره دقیقا جوری باید باشه که هیچوقت حسرت نخوره...مثلا زمان یچیزی یا ی حالی دیگه تموم شه ولی من دیگه ...

ادم زندگیشو بر اساس انتخابهاش میسازه. شما انتخاب کردی الان فقط و فقط تمرکزت رو کیفیت رابطه دونفره باید باشه

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
من ۲۶ دانشگاه تموم کردم دیگه منتظر یه مرد سواربر اسب سفید بودم که اومد ولی بدونه اسب سفید.الان همش ب ...

انشالله خوشبخت و سلامت باشی همیشه عزیزم

خانواده ی منم خیلی اصرار میکردن که زوده آشنا بشین بعد

اما همسرم خیلی مصمم بود و دوست داشت زودتر عقد کنیم...

منم که عاشقش بودم به خانوادم اصرار میکردم

خداروشکر کن عزیزم منم بیست و یک سالمه درسم خیلی خوب بود دیپلم ریاضی دارم توی نوزده سالگی عقد کردم شو ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم

حتما قدرت مقابله با این ناملایماتو داری به خودت ایمان داشته باش...

مرسی از نظر قشنگت منم دعا میکنم هرچی که به صلاحته برات پیش بیاد...