2777
2789
عنوان

بچه ای که متولد شهریور ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1408 بازدید | 35 پست
ازین بابت اره ولی خب یکسال زودترم شروع میکنه در عوضش میترسم بچم شهریوری بشه و خواست بره مدرسه گیرای ...

دختر من آخر مرداده از نظر گیرایی با بقیه بچه ها حتی اونایی که ازش 10 ماه بزرگترن فرقی نداره ولی بچه های نیمه دومی کلاسشون زبلتر و فرض ترن تو همه کارا، اکثرا هم منظم ترن

یعنی بنظر شما نیمه دومیا راحتتر درسو یاد میگیرن؟

معلومه خب. الان پسر من باید میرفت کلاس اول.

بخاطر دوماه یه سال زودتر رفت

کلاس اول خیلی سختی کشیدیم هردومون ولی اگه امسال میرفت مطمئنم بیشتر و راحتتر میتونست یاد بگیره

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلومه خب. الان پسر من باید میرفت کلاس اول. بخاطر دوماه یه سال زودتر رفت کلاس اول خیلی سختی کشیدیم ...

پس منم این ماه اقدام نمیکنم🙂

طفلک بچه بخاطر یکماه، یکسال زودتر مدرسه بره🙁

🌷
من آذر ماهی ام همسرم دی ولی دوس داشتم نیمه اولی باشم

من خودمم اولا فکر میکردم نیمه اولی بهتره ولی خیلی شنیدم نیمه اولیا اذیت میشن برای مدرسه

حالا باز بهار خوبه اونا که تابستون دنیا میان خیلی کوچیکن که مدرسه میرن

🌷
من شهریوری ام دقیقن بیستو هشتم.برا مدرسه هم نیمه اولی بودم

خب شما بگو

دوست نداشتی نیمه دومی بودی؟

فکر نمیکنی اگه دیرتر مدرسه میرفتی موفقتر میشدی؟

یکی از فامیلامون بچس مردادیه همش میگه چرا من نیمه دومی نشدم و تو درساش اونقدرا گیرا نیست

نه اینکه بد باشه ولی تیز نیست 

🌷
من همیشه فکر میکردم نیمه اول خوبه 😥

منم همینطور

ولی یکی گفت بچه ادم دیرتر بره مدرسه ولی پزشکی قبول شه بهتره یا زودتر بره و نشه

دیگه رفتم تو فکر و شروع به تحقیق کردن که کدومش بهتره🤔

🌷
خب شما بگو دوست نداشتی نیمه دومی بودی؟ فکر نمیکنی اگه دیرتر مدرسه میرفتی موفقتر میشدی؟ یکی از فام ...

گیراییم تاحدی بودکه هرگزمعدل کمتراز۲۰نداشتم وخیلی زبل وزرنگ بودم وخیلی هم معلمادوسم داشتن.جزو المپیادیای مدرسه بودم.اتفاقن نیمه اول بره خیلی بهتره

عه همزادمی که

ای جان😍چ خوب

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤