2777
2789
عنوان

بچه ای که متولد شهریور ماهه

1406 بازدید | 35 پست

سلام دوستان

تو اطرافیانتون بچه شهریوری داشتین؟

برای مدرسه رفتن اذیت نمیشن ؟

چون کوچولو هستن نسبت به بقیه و سنشون کمتره برای بیدار شدن و تو درس خوندنشون فشار بهشون نمیاد؟

🌷

خودم بودم.۲۸ شهریور

ن اذیت نشدمم

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤

دختر من ۹شهریور به دنیا اومده هیچ مشکلی هم واسه مدرسه اش نداشته

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم شهریوری ام . اونم ۲۴ ام . هیچوقت کوچیکتر از من تو کلاسمون نبود 😂

هیچ وقت مشکلی نداشتم . همیشه هم شاگرد اول بودم 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
فکر نمیکردی که اگه نیمه دومی بودی بهترت بود؟ جثت از بقیه کوچیکتر نبود که اذیت بشی؟

ن اتفاقا بهتر بود بیخود الکی یه سال از همه مقاطع عقب میموندم

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤

پسر منم شهریور دنیا اومده فداش بشم با مدرسه رفتنش عسل مامان

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

دختر من که از خیلی از همکلاسیای نیمه دومیش زرنگتره

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
دختر من نیمه اولیه شهریوری  ☺☺ نه چرا بدباشع 1 سال زودتر ازنیمه دومیا تموم میکنه

ازین بابت اره ولی خب یکسال زودترم شروع میکنه در عوضش

میترسم بچم شهریوری بشه و خواست بره مدرسه گیراییش از نیمه دومیا کمتر بشه

میگم شاید بهتر باشه نیمه دومی باشه و یکم دیرتر مدرسه بره و بگیره بخوابه برا خودش 😄

🌷
ازین بابت اره ولی خب یکسال زودترم شروع میکنه در عوضش میترسم بچم شهریوری بشه و خواست بره مدرسه گیرای ...

پسر من ۲۴ تیره 

بیشتر همکلاسیاش ۷.۸ماه ازش بزرگترن.

منم مث تو میگفتم کاش نیمه دومی بود و یه سال دیر تر میرفت وعوضش درس رو بهتر میفهمید. خودم خیلی براش زحمت میکشم و بهش یاد میدم 

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
ازین بابت اره ولی خب یکسال زودترم شروع میکنه در عوضش میترسم بچم شهریوری بشه و خواست بره مدرسه گیرای ...

من استرس داشتم تو مهر بی افته اخه ۱مهر تاریخ زایمانم بود اما خداروشکر ۲۴شهریور بدنیا اومد

من استرس داشتم تو مهر بی افته اخه ۱مهر تاریخ زایمانم بود اما خداروشکر ۲۴شهریور بدنیا اومد

آره منم مهر دوست ندارم 

بنظرم بهترین تاریخ تولد فروردین و اردیبهشته

یا آبان و آذر و دی

🌷