2821
2789
نگران نباشید.ان شاءالله با یه پسر خوب و ایده آل ازدواج میکنید و خوشبخت میشید و به حال این روزهاتون م ...

ممنون ولی بنظرتون یک پسر خوب و ایده ال تا چه سنی مجرد هست و ایا میاد با دختر ۳۵ساله ازدواج کنه؟؟؟

من تموم مثالایی ک در دوستام دیدم عکس این موضوع بوده خدای نکرده نمیخام بحث عدم اعتقاد و منفی گرایی باشه دارم میگم خب خودم و دوستام هستیم و دقیقا برعکسشم دارم میبینم

خیلیاشونم خوشبختن

گفتم شاید شما چیزی بگید دلمون قرص بشه چون واقعا برام سوال بود بحثو مطرح کردم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من این دعاها رو قبول نداشتم .یبار از این تاپیکا دیدم همینطوری خوندمشون بدون اینکه تکرار کنم و چند روز پیاپی بخونم ،فقط محض امتحان کردنشون. چند وقت بعدش که رفتم خونمون ۴-۵ تا خواستگار زنگ زده بودن😬.نمیدونم تاثیر یبار خوندن این دعاها بود یا نه

سلام اقای جوانمرد چقدر به این نوشته ها اعتقاد دارین من قبلن خیلی معتقد بودم ولی الان وقتی میبینم ا ...

شما بررسی کن ببین دعا یا سنگینی یا چشم زخم داری یا نه

بعد بگو دعا کردم ازدواج نکردم حاجت روا نشدم

یعنی بریم پسرو گیر بیاریم بزور بگیم بیا باهم دوس شیم بعدم بگیم بیا منو بگیر

نه عزیزم مگه اینجور میشه با چرب زبانی چنتا عشوه اینجور چیزا اگر پسری سر راتون قرارگرفت شرایط خوبی داشت منم مجردم اصلا اهل اینچیزا نیست تو عمرم با جنس مخالف هم کلام نشدم حتی پسر عمو اینا میگم باید زرنگ باشی از موقعیتا که پیش میاد خوب استفاده کنی نه مثل من همه خواستگارا رو پروندم 

خدایا امیدم به توست ناامیدم مکن  
چله دومه جواب نگرفتی پس چرا دیگه ادامه دادین😐؟؟

شما چرا پیام منو درست نمیخونی بعدش جواب میدی؟

گفتم رفع شده بود اما پیشنهاد داد یه چله دیگه هم بگیرم.از چله دومم روز پنجم هستم.

۳۵روز مونده تموم شه

شما چرا پیام منو درست نمیخونی بعدش جواب میدی؟ گفتم رفع شده بود اما پیشنهاد داد یه چله دیگه هم بگیرم ...

چرا درست خوندم گلم نوشتین گفته کامل رفع نشده و چله دیگه بگیر و الان پنج روزه از شروع چله دومتون میگذره مگه اینکه منظورتون این نباشه من متوجه نشدم