2777
2789
چه بیماری منظورتان است؟؟اغلب کارهای نوزاد مثل شیاف های کولیک و ...در آلمان هیمیوپاتی اند برای پسر من ...

برای لاغر شدن میخوام برم. خسته شدم بس که رژیم گرفتم و دوباره برگشتم یا باید معده ام رو جراحی کنم که همسرم قبول نمیکنه یا یه فکر اساسی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای لاغر شدن میخوام برم. خسته شدم بس که رژیم گرفتم و دوباره برگشتم یا باید معده ام رو جراحی کنم که ...

جواب نمیده رو چاقی لاغری دنبال راه اصولی باشید 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
برای لاغر شدن اثر داره به نظر شما؟؟؟میخوام برای رژیم و لاغر شدن برم. و اینکه پزشک با پزشک فرق داره؟؟ ...

دکترش خیلی مهمه چون روش تشخیصی خاصی داره که نیاز به مهارت داره. من شیراز زندگی می کنم اینجا فقط دکترای هامیوپاتی رو‌میشناسم. برای لاغر شدن تجربه ای ندارم نمی دونم جواب میده یا نه. چیزی که می دونم خیلی خوب جواب میده مشکلات عصبی و انواع حساسیت ها و استرس هست

برای لاغر شدن میخوام برم. خسته شدم بس که رژیم گرفتم و دوباره برگشتم یا باید معده ام رو جراحی کنم که ...

بالن بزار 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

استارتر منم شدید چاق بودم با رژیم و ورزش الان لاغر کردم نمیزارمم برگرده.چرا میگی برمیگرده وزنت?

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

داروهاش فقط تا مصرف میشن حال ادم خوب میشه..معلومه دیگه یه چیزی هست که فقط همون لحظه ارومت میکنه...ام ...

راستش مادر همباشگاهی پسرم تعریف کرد برام که هم خودش هم پسرش حساسیت شدید فصلی دارن فکر کنم خارش بینی و گلو و متورم شدن گلو از اونایی که نیاز به اسپری پیدا میکنن گفت پسرم از دو تا چهارسالگی بدجور درگیر این قضیه  بود هرجا متخصص کودکان بردیم نتیجه نگرفتیم تهران بردیم نتیجه نگرفتیم با همین طب درمان کردیم اما اما اما کامل درمان نشدن مثلا حساسیته که شروع میشه میرن از کتره داروشو میگیرن و میخورن ولی میگه مثل سابق نیست که عذاب بکشیم ولی همسرم میگه اگه خوب بود باید این حساسیت رو ریشه کن میکرد نه اینکه هروقت عود کنه برن دارو بگیرن و بیان نمیدونم حرف کی درسته؟؟

صبحانه بخورکامل ناهار کم بخور شام میوه بخور میان وعده هم فقط میوه سالا یا اب زیااد بخور هفته ای ...

راستش این کارهارو میکنم قشنگ کم هم میکنم مثلا ۱۵ کیلو کم میکنم یک دفعه وسط رژیم ول میکنم کل اون ۱۵ کیلو رو برمیگردونم. نمیدونم چه کنم بارها کم کردم بازم برگردوندم 

حلقه بزن برا شکم پهلوت..اگر البته علاقه داری

شنا برو..

اگر اشتهات زیاده فقط ۱لیوان اب +۱بشقاب سالاد یاحتی کاهوخالی نیم ساعت قبل غذابخور...اونوقت اصلادیگه نمیتونی غذابخوری!

داداش من تنها باهمین فرمول تودوماه۸کیلو کم کرد..

بدون هیییچ کاری..

میگف وقتی کاهومیخورم معدم پرمیشه

استارتر منم شدید چاق بودم با رژیم و ورزش الان لاغر کردم نمیزارمم برگرده.چرا میگی برمیگرده وزنت?

رژیم رو ول میکنم .یبار ۲۰کیلو کم کردم برگردوندم.یبار ۲۵ کیلو که حامله شدم و زایمان و اینا و دروباره وزنم حتی بیشتر از قبل شد. دوباره ۲۸ کیلو کم کردم دوباره باردار شدم. ایندفعه ۱۸کیلو کم کردم تا الان ۱۰کیلوشو برگردوندم. بماند که صدبار ۵،۶ کیلو بالا و پایین کردم پدر معدم رو درآوردم

بهترین دکتر هومیوپاتیه شیراز کیه؟

دکتر نیرمی توی زرگری رو به روی دانشکده علوم قرانی تشخیصش خوبه ولی اخلاقش زیاد خوب نیست

دکتر شناور توی ایمان شمالی هم بعضی ها خیلی ازش نتیجه دیدن

دکتر ظریف صنایع اول بیست متری از طرف زند. ساختمان دنا. متخصص روانپزشکی هست هامیوپاتی کار می کنه فعلا پیش ایشون میرم راضی ام 

حلقه بزن برا شکم پهلوت..اگر البته علاقه داری شنا برو.. اگر اشتهات زیاده فقط ۱لیوان اب +۱بشقاب س ...

عزیزم مشکل من فقط شکم و پهلو نیست من یکدست چاقم. من اراده میکنم رژیم رو میگیرم یکدفعه وسطش ول میکنم به شدت شکمو ام اهل هله هوله و شیرین خورم

توی کاهش وزن یه چیزی خیلی مهمه..!!

اینکه موادغذایی که میخوری باید باتحرکی که داری برابر باشه..

اونموقع همیشه ایده الی تکون نمیخوری!

اگر خانه داری پس همیشه باید بشقابت سرخالی باشه..

اگرورزشکاری پیاده روی داری بایدبشقابت نسبتامعمولی وبیشترباشه..

حالاچون اضافه وزن داری باید چربی های قدیمیت اب بشن..پس باید تحرکتو ازغذات بیشترکنی..

۱ساعت توخونه بدوفقط..یابرقص..

قلبت تندبزنه..

یابروشنا