2777
2789

خوب دیگه همینه.وزنت برمیگرده.من یک سال و نیم پیش 106کیلو بودم الان 64/2کیلوم.خیلی حواسم هست به خوراکم اگه ول کنم میدونم ایندفعه 200کیلو میشم.😨

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چیکار کنم اصلا واقعا شبانه روز ذهنم درگیر چاقی و لاغریه

من دوستم بالن گذاشت دو بار در مجموع ۵۰ کیلو کم کرده  

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
آفرین به این اراده آفرین. چجوری کم کردی؟ خودت یا تحت نظر دکتر؟

نه خودم تو خونه با ورزش و کم خوراکی الان دیگه بدنم عادت کرده به کم خوردن .سعی کن چیزای که خیلی دوست داری و دم دستت نزار که وسوسه بشی بخوری.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

رژیم رو ول میکنم .یبار ۲۰کیلو کم کردم برگردوندم.یبار ۲۵ کیلو که حامله شدم و زایمان و اینا و دروباره ...

من خیلی چاق نیستم..

فوق العادم هله هوله شیرینی میخورم..

الان ده روزه میخام ۳یا۴کیلو کم کنم..

همه چی میخورم تحرک چندانی هم ندارم..

فقط بعضی وقتا یساعت میرقصم ..غذا کم میخورم الان ۲کیلوکم کردم🤔

شوهرخودمم۹۰کیلوهست باورکن..انقدم شکموووو که خدامیدونه..!

هییییچ کاری نکرد..

فقط قبل ناهارشام..

یه کاسه کاهو با۱لیوان اب جلوش میذاشتم میخورد..بعدغذامیخورد..

ناخوداگاه میگف میل غذام کم میشه..به جا۱بشقاب نصف بشقاب میخورد..

همینجوری۱۰کیلو کم کرد!!

میگم حتماشیرینی وچربی و...زیادمیخوری..

لاغرکن زودتر پوستت شل میشه

جدیدا؟وقتی درآورد چی وزن برنگشت؟دوباره چاق نشد؟

رعایت میکنه و ورزش میکنه 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
نه خودم تو خونه با ورزش و کم خوراکی الان دیگه بدنم عادت کرده به کم خوردن .سعی کن چیزای که خیلی دوست ...

هزار ماشاالله بخدا خیلی سخته خیلی اراده میخواد اینو منی که وزنم زیاده میدونم.آفرین دوست عزیز😍😍😍

صدبار من خاک برسر رژیم گرفتم برگردوندم خسته شدم دیگه بار آخر همین بهمن ۹۶از ۱۲۲تا اردیبهشت ۹۷ خودمو به ۱۰۳رسوندم یکدفعه رژیم رو ول کردم البته خیلی کم میخوردم و کل موهام داشت میریخت الان شدم ۱۱۲ انقدر ناراحتم .نمیدونم کجا برم .این طب جدیدرو برم طب سنتی برم متخصص تغذیه برم طب اسلامی برم اصلا گیجم 😭😭😭😭

من خیلی چاق نیستم.. فوق العادم هله هوله شیرینی میخورم.. الان ده روزه میخام ۳یا۴کیلو کم کنم.. همه ...

خیلی شیرینی میخورم خییییلی خیییلی.کیک درست میکنم از بیرون کیک بیسکوییک  میخرم شکلات کاکائو میخرم بی نهایت بستنی میخرم مثل بچه ها. میمیرم واسه چیزهای شیرین 

نه خودم تو خونه با ورزش و کم خوراکی الان دیگه بدنم عادت کرده به کم خوردن .سعی کن چیزای که خیلی دوست ...

از رژیمت بیشتر برام بگو لطفا اگه زحمتی نیست ، یه شبانه روزت رو برام بگو؟؟؟موهات نریخت؟؟؟اگه وسط رژیم سست میشد ارادت انگیزتو از دست میدادی چیکار میکردی چی به خودت میگفتی؟ آخه یک سال و نیم تو رژیم بودن خیلی زیاده خیلی سخته خداییش از اون سختتر نگه داشتنشه

ممنونم فدات شم.توام میتونی ببین من اصلا از جام نمیتوتستم بلند بشم کارامو بکنم.پادرد و کمر درد فشار خون چربی بالا .همه اینارو داشتم ولی 1ماه پیش رفتم آزمایش دادم همه شون از بین رفته بود.اصلا کیف کردم.هیچی بالاتر از سلامتی نیست.الان شوهر حسودم هی میره شکلات و ویفر میخره که من بخورم.حالا من چی کار میکنم یه خانومی و میشناسم میبرم میدم به اون.بعد به شوهرم میگم خوردم همه رو .چون حسوده خودم میدونم.چند روز پیش رفته بودیم پالتو بخرم اصلا با یه اعتماد به نفسی رفتم تو مغازه که خدا میدونه.در صورتی که قبلا اینحوری نبودم.

ممنونم فدات شم.توام میتونی ببین من اصلا از جام نمیتوتستم بلند بشم کارامو بکنم.پادرد و کمر درد فشار خ ...

آفرین به شما .منم الان هیچ لباسی برام اندازه نمیشه. من خوب استارت میزنم شروعم خوبه یکدفعه وسطش میمونم این موضوع رو چکنم؟؟؟

از رژیمت بیشتر برام بگو لطفا اگه زحمتی نیست ، یه شبانه روزت رو برام بگو؟؟؟موهات نریخت؟؟؟اگه وسط رژیم ...

ببین من کالری شمار کرفس و نصب کردم تو گوشیم.خب مثلا یه روز 1200کالری مصرف میکردم.یه روز 800یه روز 900.هر هفته ام رژیم 5به 2میگرفتم .موهام واقعیت از اولش کم بود.نه نریخت چون میوه و آب زیاد مصرف میکردم.خسته که میشدم ولیییی چون قصدم و گزاشته بودم که واقعا لاغر بشم.دوباره تلاش میکردم .خب آسون نبود.ولی الان واقعا دارم لذت میبرم .