2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما که هیچکدوم نتیجه نگرفتن...من که کلا خودم این چیزارو قبول ندارم...خیلی هم بهم گفتن برا بواسیرم برم اینجور درمان شم اما قبول نکردم...که دیدن خودشون هم نتیجه نگرفتن...عمه م بیچاره یه سری اشتباهی دارو بیشتر از حدی که گفته بود مصرف کرد دور از جونش رفت روبه مردن

هر موقع حس کردین هیچ دلخوشی تو زندگیتون ندارید...فقط به بودن مادرتون فک کنید
بخدا یه قرصای کوچییییک کوچیک بشون میداد انگار شیشه بودن

😐😐 

عزیزم وقتی راجب یه چیزی اطلاعات نداری اینطوری خرابش نکن

به نظرت دکتر متخصص میره مدرک هامیوپاتی میگیره که شیشه و مخدر بده دست مردم؟ 

داروهاش فقط تا مصرف میشن حال ادم خوب میشه..معلومه دیگه یه چیزی هست که فقط همون لحظه ارومت میکنه...اما درمانت نمیکنه...من که دیگه علنی اطرافیانمو با چشم خودم دیدم که درمان نشدن.

هر موقع حس کردین هیچ دلخوشی تو زندگیتون ندارید...فقط به بودن مادرتون فک کنید
واقعا؟؟؟میشه کامل تجربتونو بگید؟

از حدود 15 سال پیش میرفتم اصلا طب جدیدی نیست . داروهاش پایه گیاهی دارن داستان اکتشاف این روش درمانی و ریشه کلمه هامیوپاتی هم خیلی جالبه توی اینترنت بخونین

روی افراد مختلف اثرش فرق داره برای بعضی بیماریهام بهتر جواب میده

از حدود 15 سال پیش میرفتم اصلا طب جدیدی نیست . داروهاش پایه گیاهی دارن داستان اکتشاف این روش درمانی ...

برای لاغر شدن اثر داره به نظر شما؟؟؟میخوام برای رژیم و لاغر شدن برم. و اینکه پزشک با پزشک فرق داره؟؟؟دکتر خوبش کیه؟؟؟

چه بیماری منظورتان است؟؟اغلب داروهای نوزاد مثل شیاف های کولیک و ...در آلمان هیمیوپاتی اند برای پسر من عالی جواب داد

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد