2777
2789
عنوان

توهین ب پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 24 پست
حتی فامیلای همون پسره برگشتن دعواش کردن گفتن چرا رفتی زنونه  بنده خداها خودشونم مقید بودن

داماد ایراد داره😐😐😐 بیخیال شو خودتو ناراحت نکن عزیزم.. بهتر ک باهاش رفت و آمد ندارید 

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
عزيزم ناراحت كنندس و اين برميگرده به سطح شعور ادما  اينكه اقا داماد چ شخصيتي دارن خودشون ميدون ...

ی مثال بزنم برات 

بابام ی مدت پیش از همین پسر عموم میله گرداشو خریده پولشو داده بعد میله گردا پیش خود پسر عمو بوده الان گفتن بیاین ببرین 

خودشون ماشین گرفتن فرستادن الان ک اومده تا دوتاش کمه بابام گفت من با غریبه معامله میکنم هیچی نمیشه بچه داداشم از جیبم میزنه 

خیلی بابام دستشونو گرفته 

بچه کوچیکتره ولی عموم خیلی وقتا ورشکست شده بابام کمکش کرده بلند بشه خیلی دلم میسوزه ک انقد نمک نشناسن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی چ زود تموم شد عروسیتون😀 ما تا ۴ ۵ ادامه داره😩

وای ساعت یازده تموم بود ما اخرین نفرا بودیم واسه عکس موندیم ی خورده هم رفتن خونه عموم ولی الانا تمومه دیگه

بعدم فقط این اینجوری بود  عجیب عروسیش گرم نبود چقدم بد میرقصید داماد 😂

دیگه عروسیه ماهم تو فامیل همه با هم اخرش قاطی میشن نختلط میرقصن چ عیبی داره باباتم نباید حرفی میزد ع ...

دعوای چی کنه بابام با احترام حرف زده و اینکه ما از این رسما نداشتیم 

ی مثال بزنم برات  بابام ی مدت پیش از همین پسر عموم میله گرداشو خریده پولشو داده بعد میله گردا ...

اي باباااااا 

پس پدرتم ميدونه چجور ادميه 

رفتار امشب هم دور از ذهن نبوده با اين اوصاف

Aci aciylaiyilesir, Ask ise daha buyuk bir Askla...HZ.Mevlana
اي باباااااا  پس پدرتم ميدونه چجور ادميه  رفتار امشب هم دور از ذهن نبوده با اين اوصاف

اره نبود 

امشب موقع شام پسره تا استخون مرغو میلیسید اصلا این اعجوبس تو فامیل