nfassss مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 3118 عنوان کدوم بهتره؟ 106 بازدید | 22 پست بچه ها یه کوزه میخوام مدرکمو بذارم درشمیشه لطفا بگید کدوم بهتره؟ از این ساده ها مثل اولی باشه بهتره یا نه طرح دار باشه شبیه عکس دومی. بهر حال یه کدومو بگید که در شان مدرکم باشه😙😙😙پیشاپیش بابت وقتی که میذارین و نظرات ارزشمندتونو میگین ممنون🤗 من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦 1397/08/21 | 19:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هانااااام عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 4127 دومی 😍😂 وقت ورود در حرم تو هوایی ام ❤️وقت خروج تازه زمینگیر میشوم ❤️ یا حسین❤️ اَلٔسَلام عَلَیٔکَ یا اَباعَبدالله
nfassss مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 3118 😀.مدرک منم بزار باشه حالا کدوم کوزه رو ترجیح میدین براتون بپیچم؟😁 من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦
ح_ریحانه عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 11497 حالا مدرکت چی هست؟بگو تا درخور همون بگم ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
مامان_آقا_مهران عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 5435 دومی😂😂😂 فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊
nfassss مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 3118 دومی 😍😂 ای جان ممنون گلم نظر دادی😘 من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦
امید_ب_خدا عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 4858 باشه حالا کدوم کوزه رو ترجیح میدین براتون بپیچم؟😁 اون طرح داره رو😁
nfassss مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 3118 ساده قشنگه بگیر خودت نقاشی بکش روش نقاشیم خیلی خوب نیس اگ طرحدار بهتره همونو بگیرم خودمو راحت کنم؟🤔 من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦
nfassss مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 3118 اون طرح داره رو😁 چشم۱۶۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومان لطف کنیدالبته قابلتونو هم نداره😊😅 من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦
پریانکا_باربی عضویت: 1393/07/02 تعداد پست: 64829 اون سادهه خوبه ک بشه آبشو خورد ... 😒 حداقل ادم ابشو بخوره این همه وقت و پول و انرژی عزیزم
امید_ب_خدا عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 4858 چشم ۱۶۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومان لطف کنید البته قابلتونو هم نداره😊😅 غلط کردم نخواستم😀
nfassss مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 3118 دومی😂😂😂 فعلا بیشتری ها گفتن دومی بازم ممنون نظر تو گفتی خیلی حیاتی بود😙😃 من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦
nfassss مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 3118 غلط کردم نخواستم😀 حالا چون مشتری هستی فرار نکن کمتر باهات حساب میکنم بیا بودجه ت چقده😅 من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦