nfassss مدیر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 3118 عنوان کدوم بهتره؟ | مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 22 پست بچه ها یه کوزه میخوام مدرکمو بذارم درشمیشه لطفا بگید کدوم بهتره؟ از این ساده ها مثل اولی باشه بهتره یا نه طرح دار باشه شبیه عکس دومی. بهر حال یه کدومو بگید که در شان مدرکم باشه😙😙😙پیشاپیش بابت وقتی که میذارین و نظرات ارزشمندتونو میگین ممنون🤗 من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦 1397/08/21 | 19:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nfassss مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 3118 اون سادهه خوبه ک بشه آبشو خورد ... 😒 حداقل ادم ابشو بخوره این همه وقت و پول و انرژی عزیزم عه راس میگی از این زاویه ب قضیه نگاه نکردمااا تشکررررر😙😍 من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦
پریانکا_باربی عضویت: 1393/07/02 تعداد پست: 64829 عه راس میگی از این زاویه ب قضیه نگاه نکردمااا تشکررررر😙😍 دیگه چون دارم ابشو میخورم میدونم 😁
امید_ب_خدا عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 4858 حالا چون مشتری هستی فرار نکن کمتر باهات حساب میکنم بیا بودجه ت چقده😅 صفر تومن😀
nfassss مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 3118 دیگه چون دارم ابشو میخورم میدونم 😁 عه تو هم پس از خودمونی😂 من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦
nfassss مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 3118 صفر تومن😀 باشه آدرس کامل نام و نام خانوادگی لطفا فردا صبح ارسال میشه😊 من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦
96helena عضویت: 1396/06/07 تعداد پست: 23330 نقاشیم خیلی خوب نیس اگ طرحدار بهتره همونو بگیرم خودمو راحت کنم؟🤔 اره بگیر😂😂
nfassss مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 3118 ایران همه از خودمونن عی خدا چ داغاااانیم😑 من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦