2777
2789
عنوان

بیش فعالی

399 بازدید | 47 پست

الان یه برنامه دیدم تو تلویزیون خیلی ترسیدم .. 
خانومه میگفت پسرم قبل از مدرسه خیلی باهوش بود ‌ و شیطون . لجبازی میکرد و همش در حال فعالیت . منم فک میکردم نرماله تا تو مدرسه که معلمشون گفت سر کلاس آرامش نداره و بردم دکتر فهمیدیم بیش فعالی داشته..
پسرم منم سه سالشه . همین علائمو داره خیلی شیطونه و یه لحظه آروم و قرار نداره .همش در حال کنجکاوی و شیطنت و سوال کردنه.. 
کسی بچش بیش فعالی داره اینجا ؟ 😞😞 علائمش چیا بودن تو ۳-۴ سالگی؟ 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

نوع و مقدار داره بعضیا بیشترن بعضی کمتر با بیش فعالا اطرافیان شدید مشکل  دارن نمیتونن کنترلشون کن اگه بچه شما هم اینه ببر متخصص اگه نه هیچی

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد   

نه بابا نگران نباش. بچه های بیش فعال اصلا آروم و قرار ندارن. در حد خیلی بد. این که میگی احتمالا مادرش خودشو به خاب زده بوده وگرنه انقدر غیر عادیه که هر کسی میفهمه بیش فعالی رو. نگران نباش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوع و مقدار داره بعضیا بیشترن بعضی کمتر با بیش فعالا اطرافیان شدید مشکل  دارن نمیتونن کنترلشون ...

پسر منم خیلی شیطونه و مخصوصا وقتی مهمان بیاد یا بریم مهمانی اذیت میکنه . 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

وگرنه شیطنت که همه بچه ها دارن اینجور بچه ها یجا بند نمیشن و از سرو کول بقیه و درو دیوار بالا میرن یعنی رسما نمیتونی کنترل کنی تمرکز ندارن اصلا

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد   

ما یه بیش فعال داریم تو فامیل پسره پنج ساله دخترداییمه،میره بالای مبل با نعره های گوشخراش میپره پایین میاد دوبامبی میزنه تو سر و کمر همه😐بزور میره بالای کانتر آشپزخونه یا بالای شومینه میپره پایین جیغ میکشه مادرشو میزنه فحش میده اینی که میگم از بیش فعالی هم رد کرده

نه بابا نگران نباش. بچه های بیش فعال اصلا آروم و قرار ندارن. در حد خیلی بد. این که میگی احتمالا مادر ...

پسر منم خیلی شیطنت داره آخه . همش میخواد بازی کنه . اصن نمیتونه یه لحظه بیکار بشینه 

میتونه تمرکز کنه کار خاصی انجام بده؟میزان خوابش نرماله؟

کار خاص مثلا چه کاری ؟؟ 

خوابش جدیدا یکم بهتر شده . وگرنه قبلا شبا چن بار بیدار میشد و خواب زیاد میدید 

پسر منم خیلی شیطونه و مخصوصا وقتی مهمان بیاد یا بریم مهمانی اذیت میکنه . 

عادیه نترس 

میگن هرچی شیطونتر و کنجکاو تر باشن باهوش ترن.ولی اگه از دیوارصاف برن بالا اون میشه بیشفعال

کاش میشد سرنوشت را از سر نوشت...