2777
2789
عنوان

بیش فعالی

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 47 پست
پسر منم یه مدت اینطوری بود بردیم دکتر ریتالین و رسپریدون داد چند ماهیه قطع کردیم داروشو تمرکز داره ر ...

آره اتفاقا یه بازار درست حسابی از دستش نرفتم از وقتی به دنیا اومده . بیشتره خریدام اینترنتین

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
عادیه نترس  میگن هرچی شیطونتر و کنجکاو تر باشن باهوش ترن.ولی اگه از دیوارصاف برن بالا اون میشه ...

بچه های من از یخچالم میرن بالا ولی دکتر بردمشون از دکتر پرسیدن گفت عادیه فقط کتکشون نزنیا😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من وحشتناک شیطونه ولی درسش خوبه کابینت و مبل و پرش زیاد 

بارها معلمش و توجیه کردم که این بیش فعال نیست گفته نه نرماله  تو کلاس

ولی وای به حالی که میاد تو حیاط مدرسه از درو دیوار بالا میره ده بارم مشاوره بردم  گفتن تمرکزش عالیه 

کلاس چرتکه هم میره تو ذهنی از همه بهتره 

ولی باور کنید خیلی خسته کننده است بچه شیطون 

من که چند وقته دیگه میگم هر چی بادا باد 

دنیا اونقدرها جدی نیست   

اصلی ترین علایم بیش فعالی اختلال تمرکز و کمبود توجه هست که با کمک روانپزشک کودک درست میشه 

پسردایی من کوچیکی هاش بیش فعال بود اتفاقا پسر مودبی بودا خیلی کم پیش میومد کسی رو بزنه ولی بشدت خرابکاری داشت مثلا تولد دعوتش میکردی تمام کاغذکادو ها رو پاره میکرد بادکنک ها رو میترکوند و اینکه بگم اصلا اروم و قرار نداشت اون موقع دکترها قرص ارامبخش به بچه میدادن و زن دایی ام دو هفته به بچه داد و وقتی دید پسرش خیلی اروم شده ترسید و دارو رو قطع کرد ولی با رشد کردنش علایم هم کمرنگ تر شد الان دیگه ۲۱ سال داره و رشته معماری میخونه و خیلی پسر اقایی هست 

میخوام بگم جای نگرانی نیست الان دیگه ارامبخش تجویز نمیکنن داروهایی که میگن قسمت تمرکز مغز بچه رو فعال میکنه تو یه مستند خارجی از شبکه سلامت دیده بودم که یه پسر ۱۰،۱۱ ساله بیش فعال بود و هر دفعه بعد رتالین مادرش باهاش کارت بازی یا شطرنج و منچ بازی میکرد بازی های اروم بازی هایی که تمرکز میخواد توی مدرسه هم باید به معلم اش گفته بشه تا بتونه تو کلاس بچه رو به فعالیت بیاره مثلا اگه ماژیک یا اب میخواد بچه بیش فعال رو بفرسته یا موقع درس بچه رو تو درس شریک کنه تا بچه خسته نشه و بتونه کلاس رو تحمل کنه بیشتر این چیزا تا قبل بلوغ هست بعد بلوغ خیلی بهتر میشه فکر کنم روانپزشک کلاس مشارکت گروهی و یه همچین چیزایی رو واسه بچه بزاره که تو کلاس خوب عمل کنه 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
مثلا چندتا عکس مربع بزار وسط یه دایره بگو کدوم فرق داره رنگا بچین یه متفاوت

رنگارو که کامل بلده . از دو سالگی یادش دادم

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
پسر من وحشتناک شیطونه ولی درسش خوبه کابینت و مبل و پرش زیاد  بارها معلمش و توجیه کردم که این ب ...

اگه تمرکزش خوبه بیش فعال نیست چون بچه‌ها ی بیش فعال مشکل تمرکز و توجه دارن 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
واااای تا همیشه؟!!! الهی بمیرم بچه خ اهرشوهرم بیش فعاله  تو بارداریش کندر زیاد میخورد  این ...

نه چیز بدی نیست بیش فعالی. مثلا علی کریمی بیش فعال بوده ببین چه آدم موفقیه. قرص رو هم میشه نخورد ایراد نداره فقط باید انرژیشونو تخلیه کنن و الا همه رو دیوونه میکنن 😁

حالا این بچه هست شاید بزرگ شد بهتر شد. منم یکی از دوستام سر بچش کای کندور خورد واااای که دخترش از دیوار راست بالا میرفت. الآن ۱۵ سالشه هنوزم بیش فعالی داره اما خیلی بهتر شده تازه قرص هم نمیخوره

بچه های من از یخچالم میرن بالا ولی دکتر بردمشون از دکتر پرسیدن گفت عادیه فقط کتکشون نزنیا😥

من خیلی داد و بیداد میکنم سرش . 😖

اگه تمرکزش خوبه بیش فعال نیست چون بچه‌ها ی بیش فعال مشکل تمرکز و توجه دارن  

نه تمرکزش خوبه ولی وقتی کسی میاد خیلی شیطونه خیلی اذیت میشم ولی مثلا یه ساعت تو کلاس پیانو  میشینه معلمش  راضیه ولی کلا دوست نداره زیاد بشینه 

مشاور همین و گفت بهم 

گفت چون تمرکزش  خوبه بیش فعال نیست

دنیا اونقدرها جدی نیست   

راستش منم به عنوان یه دختر زیادی شیطون بودم از دیوار راست بالا میرفتم ولی مادرم دعوام نمیکرد میگفت بهرحال بچه بازیگوشی و شیطنت داره دیگه بچه خیلی ساکت که خوب نیست 

نه چیز بدی نیست بیش فعالی. مثلا علی کریمی بیش فعال بوده ببین چه آدم موفقیه. قرص رو هم میشه نخورد ایر ...

ی پسرخاله بیشعورم دارم‌شاید اونم بیش فعال باشه

از بچگی مارا چزوند تاالان همونجوره اصلا عوض نشده  از وسایلهای بازی تاالان‌ک رسیده ب تصادف ماشین و موتور و یواشکی کاری و اینا

ی پسرخاله بیشعورم دارم‌شاید اونم بیش فعال باشه از بچگی مارا چزوند تاالان همونجوره اصلا عوض نشده&nbs ...

وای 😁😁😁😁 درست میشه ها. خیلی ها هم تو بچگی‌بیش فعالی دارن بعد خوب میشن. ولی اونایی که حاد هستن درصدشون کمه. 

برادرزاده ي منم خيلي شيطون بود و كاراي عجيب غريب ميكرد

پرانرژي خرابكار سرخود

اما دكتر بردنش بيش فعال نبود.

تا ٧-٨ سالگي اينطوري بود بعد نرمال شد بچم

خدایا در مقابل اینهمه ظلم و بی عدالتی،سکوت نکن               نجات بده سرزمینمو …