2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4136 بازدید | 250 پست

خوب حالا دو ماه صبر کن ببین میخواد چیکار کنه ، فقط نزا. نقطعه ضعفتو متوجه بشه اینکه بدونه تو مجبوری باهاش ادامه بدی اونم هر کار دلش خواست بکنه ، مث قبل باهاش رفتار نکن سر سنگین باش ، اگه امکانش هست حق طلاق و مالکیت هر چیزی که داره بزنه به نامت ، صبر کن آدمه دیگه جایزالخطاست بهش یه فرصت بده ، البته این نظر منه 

عزيزم حالا تو از كجا فهميدي اين جريان و كه صيغه كرده؟ 

پیامای تبریک تولدش تو گوشیش بود . زنه هم بهش گفته بود شوهرم سایه سرم و فلان و الان . منم دو روز فکر کردم بعد بهش گفتم میخوام برم خونه مامانم گفت چرا گفتم برا این پیاما وقتی  دید شوکه شد . منم زنگ زدم به گوشی زنه شوهرم حرف نزد منم گوشیا گرفتم انقدر داد زدم انقدر گریه کردم و لباساما پوشیدم برم که نزاشت . اونم قطع کرد . بعد شوهرم یه چیزایی گفت که گفتم مگه صیغه اته که گفت من غلط کردم اشتباه کردم پشیمونم و از این حرفا . اون شب خیلی بد بود انقدر تنها بودم خدا را شکر دیدم پیامارا وگرنه مخ شوهرما زده بود و الان شده بود صیغه ۹۹ ساله اش 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

استاتر تو اشتباه كردي به روي خودت اوردي يكي از اشناهاي ما مرده يه زنه رو صيغه كرده بود زنه هم ازش حامله شده بود ،زن خود مرده ميفهمه كه شوهرش با يكي ديگه اس اما اصلاً به روي خودش نياورد انقدر محبت كرد تا شوهرش مجبور كرد زن صيغه ايش جنين ٨ ماه رو سقط كنه و برگشت پيش زن و بچه اش و اون رابطه واسه هميشه تموم شد كاشكي ما هم ياد بگيريم ازش 

صیغه؟ از سر خیر خواهی؟!!!!!🙄🤔🤨🤨🤔🙄 تو هم باور کردی؟! قسم؟ که تکرار نمیکنه؟!!!! اونم کسی که ...

دوست عزیز خوبه شما دادستان نشدی  استارتر اگرم به طلاق و جداییو خیانت به شوهرش فک نمیکرد با پست شما ره صد ساله رو میشه طی کرد ، واقعا که

عزیزم اینجا جای خوبی برای مشاوره نیست چون رابطه آدما ابعاد خیلی زیادی داره که قطعا ما ازش بی اطلاعیم. شاید برای یکی ببخش خوب باشه برای زندگی شخص دیگه جدایی راه حل باشه. بهتر از مشاور کمک بگیری. البته اگه خواستی ببخشی حتما شرایط بخشش رو نظر بگیر.

خوب حالا دو ماه صبر کن ببین میخواد چیکار کنه ، فقط نزا. نقطعه ضعفتو متوجه بشه اینکه بدونه تو مجبوری ...

همین کارا دارم میکنم . فعلا باید یه سفر کاری بره برگرده همین کارا میکنم 

دوست عزیز خوبه شما دادستان نشدی   استارتر اگرم به طلاق و جداییو خیانت به شوهرش فک نمیکرد با پس ...

آدمی که خیانت میکنه ارزش زندگی کردن نداره، چون قطعا دوباره اینکارو میکنه

آدمی که خیانت میکنه ارزش زندگی کردن نداره، چون قطعا دوباره اینکارو میکنه

امکان داره دوباره خیانت کنه ، قطعا کلمه درستی نیس ، طلاق اسمش قشنگه بعدش اصلا قشنگ نیست ، من میگم فقط یک بار یک بار بهش فرصت بده و مواظب باشه باردار نشه 

عزیزم اینجا جای خوبی برای مشاوره نیست چون رابطه آدما ابعاد خیلی زیادی داره که قطعا ما ازش بی اطلاعیم ...

من مشاوره نمیخوام من فقط میخوام حرف بزنم ‌ برا کسایی که نمیشناسنم همین 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز