2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4136 بازدید | 250 پست
خودت شوهرتو بیشتر میشناسی اگه آدم دو رو و بدجنسیه فقط مراقب باش حامله نشی 

انقدر ساده و ارومه . انقدر دوسم داره که نمیدونم این اتفاق چرا افتاده . 

میگم دوسم داره تا این حد که اگه دستم تو اشپزی بسوزه و گریه کنم پا به پام گریه میکنه مریض بشم بیشتراز من حالش بد میشه . هرجای بدن من درد بگیره و بفهمه اونم دقیقا همون دردا میگیره بدنش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صیغه؟ از سر خیر خواهی؟!!!!!🙄🤔🤨🤨🤔🙄 تو هم باور کردی؟! قسم؟ که تکرار نمیکنه؟!!!! اونم کسی که ...

من انقدر درس خوندم که الان بخوام میتونم برم سرکار ولی احتیاجی ندارم  . هم خانوادم پشتم هستن که طلاق بگیرم مهریه ام هم انقدر سنگین هست که با گرفتنش نیازی به کار کردن تا اخر عمرم نداشته باشم ولی انقدر شوهرم را دوس دارم انقدر زندگیم برام مهمه که میخوام فرصت بدم بهش برای جبران . برای تکرار نشدن . بهش هم گفتم اگه اتفاق بیفته باز تو هر ساعت از شبانه روز باشه میرم و کاری میکنم باهاش که محبت هام یادش بره و این روم را ندیده باشه

عزیز میشه توضیح بدی کاغذ صیغه چه شکلیه؟ یعنی فرم خاصی داره یا معمولیه و چی توش مینویسن؟ دوستم تو جیب ...

احتمال زیاد . منم ندیدم ولی یکی از دوستام از تو جیب باش در اورده بود بهم گفت . یه کاغذ معمولی دیگه 

همینایی که نامزد میگن یفتی صیغه ان تا یه مدتی دیگه تا اون مدت هم نفقه دارن هممهریه .

کاغذش یه کاغذ دفتر حتی میتونه باشه یا اچار . حالا واسه اونایی تو خانواده دورهم صیغه میشن یه دفتر خوشگل داره که اماده میخری 

سفر کاری ؟؟؟؟؟ من جات بودم عین سایه همه جا دنبالش میرفتم ... نزار دیگه سفر مفر بره 

وقتی شوهر شماهم تمام سرمایه  زندگیش بارباشه  تو یه کشور دیگه میزاریش بره دنبال کار و برگرده 

احتمال زیاد . منم ندیدم ولی یکی از دوستام از تو جیب باش در اورده بود بهم گفت . یه کاغذ معمولی دیگه&n ...

صیغه لازم نیست نوشته بشه عزیزم . هم میشه ثبتش کرد هم ثبت نشده و دس نویسش هست . از تو رساله یه جمله میخونن و مدت و مهریه را مشخص میکنن   و میشن صیغه هم . ولی خیلی چیزاش با عقد دایم فرق داره .

من صيغه كردم با نامزدم عين يه دفترچه كوچك بود و مهرم يه سكه بود جاريم ١٤ تا سكه ولي به كسي كه صيغه اس مهر تعلق نميگيره مرد ميتونه نده حتي بچه دارم بشن ميتونه واسه بچه شناسنامه نگيره