2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4136 بازدید | 250 پست
نمیدونم چی باید بگم باید باور کنم‌یا شک ولی میدونم شوهرم دل رحمه و ازش این کارا برمیاد که به خاطر کم ...

بهر حال کارش اشتباهه دل رحم بودن اصلا با صیغه کردن جور در نمیاد. کسی که وضعش خوب نیست رو میشه کمک مالی کرد اما صیغه کردن یعنی به نیاز جنسی اون شخص میخواد پاسخ بده در حالی که خودش همسری در خانه داره. صیغه برای کسی هست که توی سفر طولانی باشه نه وقتی که در خانه و در شهر خودش هست. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
نمیدونم چی باید بگم باید باور کنم‌یا شک ولی میدونم شوهرم دل رحمه و ازش این کارا برمیاد که به خاطر کم ...

باور كن عزيزم كلاً از ذهنت بيرون كن اين قضيه رو يكم سرسنگين شو باهاش اما بعد تمومش كن زندگيتون و بكنين گلم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حتی اگ شرایط جدا شدن ندارید به طرفتون نفهمونید ک از جدا شدن میترسین تا هر کاری دلش خواس با خیال راحت ...

منم نگفتم بهش نمیرم . بهش گفتم میرم حتی ساکم هم بستم که برم . مهریه ام هم گفتم میزارم اجرا که نتونی کاری کنی دیگه ولی با حرفاش گفتم فقط بهت فرصت میدم و بعد دو ماه فکر میکنم بمونم یا برم

مسخره نکن لطفا . واقعا شوهرم اینجوریه به همه کمک میکنه . از خرج خونه میزنه و به چهارتا بدبخت بیچاره ...

ببین گلم به شوهرت بفهمون ک اولویت و شخص اول زندگیش باید و باید تو باشی ... بعدشم حتما برو مشاوره .. 

غصه دوباره اتفاق افتادن ترس استرس 

فكر كردي ما اين ترس و استرس و نداريم همه زن ها دارن طبيعيه ،بعضي وقتها واسه خوب بودن بايد خيلي چيزارو ناديده گرفت ببخش 

مسخره نکن لطفا . واقعا شوهرم اینجوریه به همه کمک میکنه . از خرج خونه میزنه و به چهارتا بدبخت بیچاره ...

شاید همش ساختگیه ..اخه این چه کاریه.خب همون کارو بکنه صیغه دیگه چیه ..اینم مد شده ..به خاطرکمک صیغه میکنن..

منم نگفتم بهش نمیرم . بهش گفتم میرم حتی ساکم هم بستم که برم . مهریه ام هم گفتم میزارم اجرا که نتونی ...

كار خوبي  كردي دو ماه سرسنگين باش بعد خوب شو عزيزم زندگيت وبكن بگو ميبخشم ولي بايد خودت و ثابت كني 

تو صیغه هیچ خیری نیست ضمانت بگیر زندگی کن حق طلاق یا ملکیت اگه داد واقعا پشیمونه و دیگه تکرار نمیکنه ...

همه اینارا قبول کرد . گفت تعهد میدم . گفتهرچی دارم و خواهم داشت به اسمت میزنم . حق طلاقم وکیلم گفت نگیر وگرنه میگفتم بهش

صیغه؟

از سر خیر خواهی؟!!!!!🙄🤔🤨🤨🤔🙄

تو هم باور کردی؟!

قسم؟

که تکرار نمیکنه؟!!!!

اونم کسی که یه ساله ازدواج کرده؟

ده سال دیگه میخواد چیکار کنه؟!!!!!

من اگه جای شما بودم و موقعیت طلاق نداشتم

حرفاشو باور نمیکردم

هرگز بهش اعتماد نمیکردم

دو روز دیگه که زندگی شیرین شد همه چیزو و فراموش نمیکردم

اگر چه هرگز به روش نمیاوردم و سعی میکردم با آرامش به زندگیم ادامه بدم ولی همیشه به خودم یادآوری میکردم که چیکار کرده که فیلم یاده هندستون نکنه و یه وقت خر نشم و بچه دار بشم

میرفتم سر کار یا درس میخوندم تا مستقل بشم و طلاقم و بگیرم

شاید یه دوست پسرم از سر دلسوزی میگرفتم😉

من یه چیزی میگم نریزید سرم، به کسی هم ربطی نداره چرا این کارو کردم ولی میخوام فقط و فقط تجربمو از خیانت بگم، همونجور که از اسمم پیداست منم یه گانکترم گناهمم خیانت به شوهرمه، شوهرمم تو خیانت من مقصر صد در صد بوده

ولی بعدش حتی اگه بگی من اشتباه کردم و کاملا هم پشیمون بشی دیگه هیچ احساسی به اون زندگی و همسرت نداری، واقعا نمیتونی دوسش داشته باشی، خیانت اول احساست نسبت به همسرتو خشک میکنه، ولی برای کسی که خیانتش فقط از رو هوس بوده و احساسی تو اون خیانت نبوده این قضیه فرق میکنه و میشه که اون ادم واقعا پسیمون بشه، این نظر شخصی منه

استاتر با یه مشاور صحبت کن،من درکت میکنم شرایط خیلی سختیه اما هیچ کس جای دیگری نیست که بخواد تصمیم بگیره پس اینجا حرف زدن مشکل تو حل نمیکنه،من هر چی تاپیک باز کردم فرق نداره مشکل بزرگ باشه یا کوچیک اکثر راه حلا طلاقه،جالبه اگه بگی همسرم سرش مدام درد میکنه یا سرماخوردگیم داره میگن طلاق،پس عزیزم اینجا دنبال چاره نگرد که بدتر فکرت خراب میشه

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز