najjme مدیر عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 205 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 4136 بازدید | 250 پست اگه بهتون خیانت بشه و شرایط رفتن و طلاق را نداشته باشین چه کار میکنید ؟ اگه طرف مقابل قول و قسم بخوره که دیگه این کارا نمیکنه چی باور میکنید ؟ اگه بدونید نیتش از صیغه کردن فقط خیر خواهی بوده چی ؟ من دارم دق میکنم 1397/08/21 | 13:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pangol عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 9174 استارتر انشالله خدا کمکت کنه یه تصمیم عاقلانه بگیری چقد شرایط سختی داری نه راه پس داری نه راه پیش برای آرامش دلت صلوات فرستادم عزیزم
pangol عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 9174 یه خانوم هیچوقت نمیگه: خودش میخواست یه دستی بزنه،دید بهت نرسید .... یه دستی بزنه جمله پسرونه هست دقیقاااااا اصن لحن صحبت کردنش کاملا پسرونس
عزیزشوهری عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 946 راست ميگين ها گفتم اين چقدر سيريشه عوضي هاي اينطوري زيادن حالا خوبه گفتم شوهر دارم هی خواهر اینا میخوان خوی حیوانی خودشونو سیر نگه دارن،حالا میخواد دختر بچه باشه یا زن دیگران یا مجرد یا ...تازه میگه چرا تو پی وی نگفتی😂😂😂من میخوام بقیه رو آگاه کنم بیام تو پی وی بگم چیکار آخه😐
aros عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 4916 هی خواهر اینا میخوان خوی حیوانی خودشونو سیر نگه دارن،حالا میخواد دختر بچه باشه یا زن دیگران یا مجرد ... والا بخدااا
aros عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 4916 من طرحواره از خودگذشتگي زياد داشتم رفتم پيش روانشناس درست شدم از دهن خودم در مياوردم ميدادم خواهرم بخوره مادرم بخوره ،بعد وقتي دستم شكست همون خواهرم نيومد بگه خواهر كاري داري بكنم واست دلم خيلي شكسته ازشون ،هميشه هواي مادرشوهرم و داشتم كارش و ميكردم عيد خونه تكوني مريض شه مراقبتكنم ازش خواهر شوهر ميزاد من ١٠ روز صبح تا شب اونجا باشم اما نبايد ادم اينجوري باشه كه بعداً دلش نسوزه واسه خودش،استاتر شوهر شما هم همينجور طرحواره از خودگذشتگي زياد داره اما صيغه كرده باشه به شرطي كه دست نزده باشه بهش
یارویاورم عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 1459 هی خواهر اینا میخوان خوی حیوانی خودشونو سیر نگه دارن،حالا میخواد دختر بچه باشه یا زن دیگران یا مجرد ... فدات شم چرا عصبانی میشی ولش کن من رفتم شما هم برید ولی منچون مطمین نیستم کاریش ندارم
najjme مدیر استارتر عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 205 من داغون بودم حالم گرفته بود تو داغون ترم كردي استاتر 😣😣 الهی بگردم چرا ؟
najjme مدیر استارتر عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 205 گو خورده خیرخواه شده😂 نکبت چه بهانه ای هم اورده چرا شرایط جدایی نداری چیه مگه شرایطت درست صحبت کن خانوم . وقتی نمیتونی موضوعی را درک کنی نظر نده در موردش که نشی نمک روی زخم
najjme مدیر استارتر عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 205 عزیزم من خودم از همسرم جدا شدم اونم به خاطر خیانت نمیخوام ته دلت رو خالی کنم اما این یه حقیقت مرد وق ... باهم رابطه نداشتن . فقط درحد خرجی دادن بوده . من حتی دیدم زنه براش از خودش عکس فرستاده بود و شوهرم باز نکرده بود ببینه
najjme مدیر استارتر عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 205 من اگه باشم طلاق نمیگیرم هرکاری میکنم تا شوهرم دیگه غلط دوباره نکنه و زندگیم رو از دیگران پس میگیرم منم میخوام همین کارا کنم
aros عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 4916 باهم رابطه نداشتن . فقط درحد خرجی دادن بوده . من حتی دیدم زنه براش از خودش عکس فرستاده بود و شوهرم ... خوب ديگه پس مشكلت چيه حله ديگه غصه چي و ميخوري عزيزم زندگيتو بكن
najjme مدیر استارتر عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 205 میشه یه بار فرصت داد البته حالم از این حرف نیت خیر بهم میخوره نمیدونم چی باید بگم باید باور کنمیا شک ولی میدونم شوهرم دل رحمه و ازش این کارا برمیاد که به خاطر کمک فکرش کار نکنه
aros عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 4916 منم میخوام همین کارا کنم كاره خوبي ميكني بچسب به زندگيت به خودت برس ارايش كن لباساي خوشگل بپوش دلبري كن واسه شوهرت خوشحال باش ذهنتم الكي خراب نكن دختر
najjme مدیر استارتر عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 205 خوب ديگه پس مشكلت چيه حله ديگه غصه چي و ميخوري عزيزم زندگيتو بكن غصه دوباره اتفاق افتادن ترس استرس