باسلام من 7ساله از دواج کردم از همون اوایل ازدواج برا بچه دارشدن اقدام کردم پریودهام نامنظمه بدون دارو خیلی کم میشه پریود بشم یه سقط داشتم که نفهمیدم چجور حامله شدم وچجور سقط کردم بی بی چک نشون نداد پیگر نشدم تا پریود بشم وقتی پیگیر شدم وآزمایش دادم فهمیدم حامله ام وسقط شد الان زیر نظر دکتر هستم 23 شهریور پریود شدم دیگه نشدم چون دکترم مطبش تعطیل بود نتونستم دارو مصرف کنم به همین دلیل 23 مهر که احتمال میرفت پریود بشم نشدم چون میخواستم برم مشهد دارو مصرف نکردم حالا از 9 آبان همش لک قهوه ای میبینم وگاهی همراش خونابه بعضی اوقاتم پاک پاک هستم نمیدونم چکار کنم بی بی چک هم زدم منفی است فردا وقت دکتر دارم قبلش اومد اینجا ببینم کسی بوده مثل من شده باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مگه نميگي دفعه قبل هم بيبي نشون نداد شايد اين دفعه هم همينطوره بي خيال نباش برو ازمايش بده اگه مثبت ...
آره دفعه قبل از بس بی بی چک زدم منفی بود دیگه آزمایش نرفتم بعدش یه خواب باعث شد من برم آزمایش بدم ومثبت بود یه ماه از ازمایش اولم گذشت باز چون تو سونو چیزی دیده نشد باز آزمایش دادم بتام 331.5 بود اما بی بی چک نشون نمیداد وسقط کردم