2777
2789
عنوان

فروش طلا برای خرید مبل

351 بازدید | 51 پست

سلام خانما من طلاهام رو خیلی سال پیش همه رو مجبور شدم فروختم بعد الان خونه خریدیم ۵۰۰ تومن فقط داخلش خرج کردم واقعا دستم خالی شده میخوام برم تو خونه مبل هامم خیلی قدیمی شده یک انگشتر دوگرمی دارم میخوام بفروشم پول کنم روش یک دست مبل بگیرم بنظرتون این کارو کنم یا نه ؟

سلام بانووو ...بلی .

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه وسیله هام نو و تمیزن فقط مبل هام طرحش قدیمیه باز میگم اینقدر خرج کردم واسه کابینت و اینا این مبل ...

کاری که خوشحالت میکنه انجام بده

حداقل یذره حال دلت خوب بشه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

طلا دیگه خرید نداره

بنکدارا اعلام کردن طلای مردم رو نمیخرن

اتفاقی که بورس سر مردم اورد

حالا روی طلا تکرار شد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

اول ی سری به میل فروشی ها بزنید. ببینید طرحی هست که خیلی دوست داشته باشید داشته باشید؟ و آیا با پولی که از فروش طلاتون بدست میارید، می تونید چیزی که دوست دارید و بخرید؟

وقتی به نتیجه رسیدید، بعد فکر فروش باشید.