2777
2789

موهای من وز بودو زود موخوره میگرفت طوری ک هیچ وقت از شونه هام نمیتونستم بلند کنم از بس ک خشک و شکننده میشد 

ولی از وقتی روغن نارگیل میزنم هم پر تر هم رشدش بیشتر و هم بدون وز شده 🤗🤗

برای صورتمم استفاده میکنم 

یعنی به جای کرم ابرسان روغن نارگیل میزنم باید بگم پوستم یکم لک داشت ک داره میره و اصلا چرببش نمیمونه و بعد ده دقیقه جذب پوست میشه 

خوردنشم باعث لاغری میشه و کلی خاصیت داره 

البته ک این روغن نارگیل باید اصل باشه

شمام از تجربه هاتون بگید😋😋😋😋

😘واسم صلوات بفرستید😘

بعد حموم بزنی اصلا دیگه بو عرق نمیگیری

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اينجا به عالمه راهكار ارزون و راحت خوشگلي نوشتم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2224921/تاپيك-جامع-مراقبت-از-پوست-و-مو-و-زيبايي?page=1

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

عزیزم چجوری واسه موهایت استفاده میکنی؟

مبارکش چیه؟

از کجا بخرم؟

من مامان یه جوجه پنبه ایه خوشمزه شدم   دوست عزیز من دارم یه بازی بزرگ با آینده ام میکنم،یه لحظه ته دلت بگو خدایا کمکش کن بخاطر جوجه پنبه ایش....
جدی ؟ همینجوری خالی میزنی زیر بغل ؟

یس

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏

من خرگوشک میزنم به مژه و ابرو مو واقعا تاأثیرشو دیدم

اینو شبا میزنم روزا محلولی که درست کردم از قرص ویتامین ایی روغن نارگیل و کرچک میزنم و برای ابروهم قرص ال دی با روغن زیتون میزنم تو یک هفته واقعااااا تاثیرر گذاشته 

صورتمم که هفته ایی یکبار اسکراپ هلو میزارم .سه روزی یکبار ماسک میزارم .ضدافتاب میزنم .مماخمم ماسک میزارم جم و جور تر شده .بعد شش ماه تازه پریود شدم شکم بند بستم ک یکم جم تر شه بعد زایمان .هفته بعدم میرم دستگاه ای یو دی میزارم دیگ فعلن برنامه ایی ندارم تا یکی دوماه بعد

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍
عزیزم چجوری واسه موهایت استفاده میکنی؟ مبارکش چیه؟ از کجا بخرم؟

برای رفع وزی بعد حموم ک موهام نم داره میزنم به موهام البته خیلی کم در حد چند قطره 

برای تقویتشم ۳ ساعت قبل حموم رفتم به پوست سرم میزنم بعد میشورم 

😘واسم صلوات بفرستید😘
من خرگوشک میزنم به مژه و ابرو مو واقعا تاأثیرشو دیدم اینو شبا میزنم روزا محلولی که درست کردم از قرص ...

اسکرابو خودت درست میکنی یا اماده میخری ؟

😘واسم صلوات بفرستید😘
برای رفع وزی بعد حموم ک موهام نم داره میزنم به موهام البته خیلی کم در حد چند قطره  برای تقویتش ...

دو سه قطره کل مو رو چرب میکنه ؟؟؟؟

من مامان یه جوجه پنبه ایه خوشمزه شدم   دوست عزیز من دارم یه بازی بزرگ با آینده ام میکنم،یه لحظه ته دلت بگو خدایا کمکش کن بخاطر جوجه پنبه ایش....

آبجی من روغن نارگیل داره اصل هم هست

میگه چربیش نمی ره ؟تا زمانی که صورتمو بشورم

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
اسکرابو خودت درست میکنی یا اماده میخری ؟

اماده خریدم اول محرم گرفتم 43تومن پوستم خشکه 

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍