2777
2789

كاشكى نياز مرد به زن فقط دوست داشتن زيادش باشه كه نتونه بدون اون زندگى كنه 😔

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از وابستگی هیچ کدوم به اون یکی به شکل دیوانه وار و مریض گونه بدم میاد بخدا هرچیزی از حد تعادلش خارج بشه غیر قابل تحمل میشه  وابستگی زیادی هم یجور مریضیه 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

نه بابا فکر نکنم 😭😭 من خیلی به شوهرم وابسته ام بیش از حد دوسش دارم ... اونم منو دوست داره ولی خیلی بیشوره دیشب ببخشید معذرت میخوام ان قدر راحت میگم دو سه بار بوسش کردم دیدم بی تفاوته محل نمیده منم گفتم تو چی فکر کردی خیلی مثلا کشته مردت هستم 😢😢😢 بعد برگشت گفت تو همش مثبت ۱۸ فکر میکنی منحرفی ... من فقط بوسش کردم اونم لپش 😢 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

مهربونی زن...مرد رو وابسته میکنه

مرد از زن غر غرو و نق نقو و کسر که دائم دنبال چشم و هم چشمی و غیبته و تنبله خوشش نمیاد.

مرد زنی میخواد که دائم در تلاش برای پیشرفت کردن باشه و هدف های بزرگ داشته باشه، از منطق و هوش زیادی برخوردار باشه.(شوهر من چنین زنی میخواد)

نه بابا فکر نکنم 😭😭 من خیلی به شوهرم وابسته ام بیش از حد دوسش دارم ... اونم منو دوست داره ولی خیلی ...

ای خداااااا

من دائم شوهرمو  میبوسم و نازش میکنم و لوسش میکنم ...اما پر رووو کیف میکنه و میخنده و زود خوابش مییره.😋😋😋